Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promijenila se

Pogledajte kako je Ella Dvornik izgledala prije 18 godina kada je njegovala stil buntovnice

Rovinj: Poznati na 15. Weekend Media Festivalu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/8
30.09.2022.
u 14:00

Ella se na svom Instagramu često zna prisjetiti tog perioda pa s pratiteljima podijele neke fotografije iz tinejdžerskih dana i ranih 20-ih kada je bila u sasvim drugom filmu od onog danas.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik drastično je promijenila svoj modni izričaj u odnosu na prije 18-ak godina kada je bila odana punkerskom i buntovnom stilu. Tada nije toliko pažnje pridavala modi niti make upu, a nekoliko godina kasnije okrenula se sasvim drugačijem modnom stilu onom iz japanskih animacija.

Ella se na svom Instagramu često zna prisjetiti tog perioda pa s pratiteljima podijele neke fotografije iz tinejdžerskih dana i ranih 20-ih kada je bila u sasvim drugom filmu od onog danas. Ella je sada izgradila drugačiji modni stil koji je elegantan i prati trendove, a na svojim društvenim mrežama nije skrivala ni na kojim je sve zahvatima bila. Objavila je tako video u kojem je pričala o povećanju grudi te estetskoj operaciji nosa i detaljno je pričala kako su ti zahvati prošli i koliko su bili bolni.

08.12.2005., Zagreb - Ella Dvornik, kcer Dine Dvornika. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nedavno je objavila fotografiju na kojoj je pokazala djelo make up stručnjaka Stefana Subotića, a njezini pratitelji na Instagramu su komentirali kako im na tim fotografijama izgleda kao Pamela Anderson. Nakon dvije trudnoće Ella je odlučila dovesti liniju u red i zadnjih godinu dana gotovo je svaki dan u teretani i transformacija koju je postigla redovitim treninzima je za svaku pohvalu, a sad više pažnje posvećuje i prehrani i neke od recepata rado dijeli i na društvenim mrežama.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar links
links
14:53 30.09.2022.

žalosna sova... plastika sve popravi..barem malo

DU
Deleted user
14:28 30.09.2022.

zbljuv.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
16:42 30.09.2022.

Neugledan curičak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije