Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Boris je u show ušao sa 155 kg! U 45 dana dobio je čak 30 kilograma: 'Ovako sam se počeo debljati'

Foto: RTL
1/11
30.09.2022.
u 11:00

Jedan od njih je i Boris Fućak iz Rijeke. Boris ima 32 godine i 155 kilograma. Radi u skladištu te je otac dvoipolgodišnje djevojčice. Ovaj kandidat kilograme je počeo skupljati kada je pestao trenirati rukomet.

Iznenađenje u ovoj sezoni showa 'Život na vagi' svakako su izazivači. To su kandidati za koje je zadužena trenerica Sanja Žuljević, te je njen zadatak priremiti ih za povratak u glavnu kuću. Kandidati koji su odabrani kao izazivaći nalaze se u Sinju na tajnoj lokaciji, a tamo će se prvi put izvagati i početi trenirati. 

Jedan od njih je i Boris Fućak iz Rijeke. Boris ima 32 godine i 155 kilograma. Radi u skladištu te je otac dvoipolgodišnje djevojčice. Ovaj kandidat kilograme je počeo skupljati kada je pestao trenirati rukomet. 

- Nakon što sam prestao s treninzima kilogrami su otišli u nebesa. Slomio sam ruku i nisam više mogao trenirati i tako sam se počeo debljati -  rekao je za RTL.hr

Dodaje i da je u samo 45 dana uspio dobiti čak 30 kilograma. Priznao je i kako je pokušao smršavjet u par navrata, ali nije uspio. 

- Krenuo sam u teretanu, ali to je kratko trajalo, a tako je zapravo bilo i s dijetama - jednostavno nije bilo učinkovito - kaže izazivač, te ne naglašava da su mu najveća podrška u gubitku kilograma njegova mama, supruga i prijatelji. 

VIDEO Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete koja je preminula u 97. godini


Ključne riječi

Komentara 1

TI
Tinček
15:27 30.09.2022.

Glavno da nije jeo. Vidiš kako je lom navuko masnoće..ccc Nesuvisli članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije