Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još se ne zna ime

Influencer Sandi Pego i njegova supruga Cindy postali su roditelji: Osjećaj koji ne mogu ni opisati riječima

Foto: Instagram
1/6
30.09.2022.
u 09:39

Par je u travnju ove godine organizirao zabavu na kojoj su svojoj obitelji i prijateljima otkrili spol prinove i tada su saznali kako im u obitelj dolazi dječak.

Influencer i bivši natjecatelj "Plesa sa zvijezdama" Sandi Pego i njegova supruga Cindy jučer su postali roditelji. Sandi je na svom Instagramu objavio story u kojem je otkrio da im se prinova rodila u 21.55 h, da ima 51 centimetar i da je teška 3300 grama. 

- Evo, samo da se javim svima, super sam. Super se osjećam, sve je prošlo toliko dobro da bi sve mogla ponoviti još 100 puta, svi su bili toliko ljubazni, sve smo odradili kako treba i sve je prošlo u najboljem redu. A ne bih bilo tako da nisam imala pored sebe i podršku koja je sa mnom disala cijelo vrijeme. Osjećaj koji ne mogu ni opisati riječima, toliko maleno i nježno biće, a naše. Neopisiva ljubav. Najsretnija sam. Više toga ću vam uskoro ispričati, ali zasad ću malo uživati i odmoriti i želim se svima zahvaliti na podršci i porukama. - napisala je Cindy u objavi na Instagram storyju.

Par je u travnju ove godine organizirao zabavu na kojoj su svojoj obitelji i prijateljima otkrili spol prinove i tada su saznali kako im u obitelj dolazi dječak. - Rodit će se tatin sin - napisao je TikToker u opisu fotografije na kojoj je pozirao sa suprugom Cindy koja je inače bivša Miss Sporta, a laskavom titulom okrunjena je 2016. godine. Pozirali su zagrljeni ispred velikog natpisa ''boy or girl'' (djevojčica ili dječak), a koje ime će dati svom sinu još nisu otkrili. 

VIDEO Preminuo poznati američki reper Coolio, znamo ga po kultnom hitu iz 1995. godine

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije