Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će to spektakl

Pogledajte kako izgleda audicija za plesače za turneju Jelene Rozge

Jelena Rozga na drugoj večeri Fusion festivala u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
22.10.2022.
u 14:11

Splitska pjevačica će 17. prosinca održati koncert u Areni Zagreb,a u veljači je čeka nastup u rodnom joj Splitu.

Uzbudljivo razdoblje je pred Jelenom Rozgom jer će uskoro, točnije 17. prosinca održati koncert u Areni Zagreb, a 11. veljače glazbeni spektakl će priuštiti i svojim sugrađanima u Splitu kada će održati koncert u Spaladium Areni. Ove velike nastupe pratit će i plesne točke,a upravo je održana i audicija za plesače za nadolazeće koncerte Jelene Rozge, a u videu možete pogledati djelić atmosfere s audicije.

 

@sotlarziga

Rozga TOUR | Audition for dancers🤘🏽🔥

♬ original sound - Ziga Sotlar

 

- Odlučila sam ovaj put napraviti spektakl. Ne mogu vam sad puno otkriti, ali bit će pravi show. Imam najbolji tim, najbolju rasvjetu, najbolje ozvučenje, bina će biti genijalna, bit će plesača, gudača..- rekla je Jelena ovo ljeto u intervju koji je dala za radio Dalmaciju.

Priznala je tada i da je splitska publika poseban izazov. - Nisam ja jedina koja ima najveću tremu kada pjeva u Splitu. I Nina je ima, mislim da je i Petar ima.... U Splitu svi znaju pjevati, imaju dobro uho i čuju falš ton. Treme će biti i u zagrebačkoj Areni 17. prosinca, ali nekako - doma je doma - rekla je. Jučer je otkrila drugu singl pjesmu koja će svoje mjesto pronaći na njenom željno iščekivanom akustičnom albumu. Riječ je o pjesmi „Grizem“, s legendarnog albuma Bižuterija.

Akustični album na kojem se nalazi 19 Jeleninih najvećih hitova uskoro će na oduševljenje obožavatelja iz cijele regije ugledati svjetlo dana.

VIDEO Marija Šerifović o svom ponašanju: Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
16:02 22.10.2022.

Izgleda ko dernek, bez ozbiljnosti i profesionalizma. Posjetite neku sličnu audiciju u SAD, pa snimite kako se to radi. Oni najgori su bolji od naših najboljih.

NO
nori
16:18 22.10.2022.

Rozga bez mozga

PO
poluvodič
16:55 22.10.2022.

Unc unc unc dobit će posal one koje su ruznije od nje jasno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije