Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požurite na blagajnu

Počinje prodaja ulaznica za osmi Pozitivan koncert

let3
Arhivska fotografija
09.10.2012.
u 11:49

Pozitivan koncert osmi će put obilježiti Svjetski dan AIDS-a uz još jednu sjajnu postavu izvođača. U velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu 1. prosinca 2012. nastupit će Hladno pivo, Let 3, One Piece Puzzle i Brkovi

Ulaznice za osmi Pozitivan koncert prodavat će se do nedjelje 14. listopada po cijeni od 40 kn. Od ponedjeljka 15. listopada cijena se diže na 50 kn i takva će ostati do 1. prosinca kada će se za ulaznicu, ako ih ostane u prodaji, trebati izdvojiti 70 kn. Sudeći prema dosadašnjem tempu prodaje, najjačem dosad, za očekivati je da će najveći domaći dvoranski rock-koncert biti rasprodan.

 

Nastupi Leta 3 oduvijek su bili spektakularni i pomicali granice svirke uživo bilo da se radi o izvanrednoj svirci, iznenađujućim gostima ili razini produkcije. Njihovi znameniti nastupi sa zborom Jeka Primorja već odavno spadaju u antologiju naše rock-scene. Za Pozitivan koncert letovci spremaju posebnu set-listu i na scenu dovode zbor s kojim još dosad nikad nisu nastupali! O kome se radi, otkrit će se početkom studenog…

 

Pozitivan koncert osmi će put obilježiti Svjetski dan AIDS-a uz još jednu sjajnu postavu izvođača. U velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu 1. prosinca 2012. nastupit će Hladno pivo, Let 3, One Piece Puzzle i Brkovi. Nakon što je uz Dubioza Kolektiv, Stereo MC's, Kawasaki 3p i Svadbas prošle godine velika dvorana bila rasprodana, organizatori isto očekuju i ove zime. Jak line-up izvođača bit će, dakako, ekskluzivna prilika da ih se vidi u Zagrebu u sljedećim mjesecima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije