Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mislav šepić

Pobjednik 'Života na vagi' iskreno: Imao sam konflikt s Edom, a ovo je bilo presudno da radim bolje i jače

Život na vagi
Foto: RTL
1/29
05.01.2024.
u 08:38

Mislav je na početku bio siguran da će on prvi ići doma, a sada je otkrio što mu je promijenilo mišljenje i kako je uspio doći do prvog mjesta.

Mislav Šepić pobjednik je ovogodišnje sezone RTL-ovog showa "Život na vagi". Na prvom vaganju imao je 171 kilogram, izgubio je 78,8 kilograma, što je 46,1% tjelesne mase. Mislav je na početku bio siguran da će on prvi ići doma, a sada je otkrio što mu je promijenilo mišljenje i kako je uspio doći do prvog mjesta. - Breaking point se dogodio kada sam imao situaciju s Edom. Ja sam dosta tvrdoglava osoba i kada sam s Edom imao konflikt, onda sam odlučio pokazati i sebi i njemu da ja mogu bolje i jače i tada sam krenuo na najjače - priznao je, te se prisjetio kako su on i Edo riješili tu situaciju: 

- Edo i ja smo nakon te situacije to odmah riješili. On se meni ispričao više puta i pred kamerama i iza kamera tako da smo mi to jako brzo riješili. On je po meni malo burno reagirao, ušao je i u moj osobni prostor i meni je to zasmetalo pa sam reagirao tako kako sam reagirao. Točnije, otišao sam s treninga, ali sve smo to kasnije riješili. Na kraju je dobro da se ta situacija dogodila jer da se nije dogodila ne znam bi li se dogodio taj klik. Jer to je bio taj presudan klik koji me natjerao da radim bolje i jače - rekao je za RTL.hr

Edo mu je rekao da mora više pokazivati ljutnju, ali i druge emocije. No, Mislav kaže da se u tom smislu ne želi promijeniti, jer mu to odgovara i tako živi. 

VEZANI ČLANCI:

- Ja inače ne pokazujem emocije. Kada mi nešto smeta, ja to kažem. U showu mi ništa nije toliko smetalo i nitko me nije izbacio toliko iz takta da bih ja sad to toliko pokazivao i nisam jednostavno imao potrebe za tim. Ja sam takva osoba, ne mogu se promijeniti, meni to odgovara i  tako živim. Tako da na taj način me nije promijenilo. Naučio sam neke druge stvari u showu. A što se tiče ljutnje, ona je ostala onakva kakva je bila i prije. Ja jednostavno nisam osoba koja će vikati, koja će u trenutku reagirati. Jednostavno pokušavam sagledati situaciju iz više kuteva pa tek onda reagirati, a pogotovo prema osobama koje su mi nepoznate. Da mi netko vani bude bezobrazan i opsuje mi, ja bih samo prošao pored njega i ne bih ulazio u konflikt s tom osobom jer smatram da nije vrijedna moje pažnje.  

GALERIJA Pogledajte kako je Martina Vrbos izgledala na početku karijere

Život na vagi
1/26

Tvrdi da nije oduvijek bio takav, već se to dogodilo u posljednjih desetak godina. 

- Nekako me životno iskustvo tome naučilo – da se ne trebam zamarati glupostima.  
Šepić kaže da se tijekom showa naučio zauzeti za sebe. Ranije nije imao povjerenja u sebe i nije vjerovao da može ostvariti neki cilj koji si zacrta. 

- Smatram da sam se dosta naučio zauzeti za sebe. I mislim da uopće nisam bio svjestan koliko sam imam neku moć, da je moguće ostvariti ono što naumim. Nisam imao toliko povjerenja sam u sebe sve dok nisam postao pobjednik ovog showa. Sada sam shvatio da kada nešto zacrtam, kada imam neki cilj, mogu ići do kraja - zaključuje pobjednik sedme sezone. 

VIDEO Hana Huljić Grašo podijelila neke detalje o malenoj Albi i suprugu Petru: 'Zbilja čudno'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije