Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Nevjerojatna razlika! Nina danas ovako ne izgleda, u showu je izgubila više od 60 kg

Foto: RTL
1/32
05.01.2024.
u 08:16

Podsjetimo, na petome mjestu ove sezone završio je Mislav Vlašić, četvrta je njegova djevojka Silvija, fantastičan rezultat ostvarila je Nina, drugi je bio Goran, a pobjednik sedme sezone ''Života na vagi'' je Mislav Šepić!

Voditeljici Marijani Batinić finalistica Nina Bandić otkrila je kako su izgledale njene pripreme za finalnu emisiju. 
"Bilo je dosta, iskreno naporno. Imala sam stvarno odličnog trenera kojeg pozdravljam puno, ali nekako najviše sam zapravo zavoljela duge šetnje tako da sam dnevno šetala 30 do 40 kilometara", izjavila je bivša kandidatkinja. Otkrila je da je s njom često išla i sestra. 

Foto: RTL

"Nekako tu bih baš oslobodila svoje misli, razmišljala bih. Često je sestra išla sa mnom u šetnju i prijateljica i zapravo obitelj mi je bila baš velika podrška. Iz njih sam nekako crpila svu tu energiju i snagu za sve to. I koliko god to bilo teško, sada kada pogledam sebe, stvarno se to isplatilo", komentirala je. 

VEZANI ČLANCI:

Dodala je da je u ''Životu na vagi'' najzahvalnija na stručnoj podršci koju je imala jer su joj pomogli promijeniti način razmišljanja.
"Borba s kilogramima jako je teška i najteže je nekako krenuti, ali mi smo svi primjer da se to zaista može. To sigurno možete i vi", poručila je budućim kandidatima koji se žele prijaviti u show. 
Na prvom vaganju Nina je imala 136,2 kilograma, a na finalnom 73,9 kilograma, što znači da je izgubila 62,3 kilograma

Podsjetimo, na petome mjestu ove sezone završio je Mislav Vlašić, četvrta je njegova djevojka Silvija, fantastičan rezultat ostvarila je Nina, drugi je bio Goran, a pobjednik sedme sezone ''Života na vagi'' je Mislav Šepić!

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije