Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5

Pobjednica tjedna je Željka, a evo zašto je Iva odbila jesti glavno jelo koje je spremila domaćica Darinka

Foto: RTL
1/5
29.03.2024.
u 19:43

Večerašnja domaćica Darinka Đuran je, pak, za svoju večeru dobila je 38 bodova! Devetke je dobila od Ive i Gorana, a desetke od Željke i Andreja.

Pobjedu u ovotjednoj 'Večeri za 5' odnijela je kozmetičarka Željka Šetaj! Odlučili su to Andrej i Darinka, koji su na kraju ovotjedne 'Večere za 5' podijelili drugo mjesto. Prvo mjesto s Željkom su dijelili Iva i Goran, a onda je ekipa odlučila pobjedu udijeliti mladoj kozmetičarki. "Nisam se nadala pobjedi, konkurencija je bila stvarno jaka. Uspjela sam i ponosna sam na sebe. Razmislit ću na što ću potrošiti nagradu, no sigurno ću počastiti ekipu jednom dobrom večerom", zaključila je.

Večerašnja domaćica Darinka Đuran je, pak, za svoju večeru dobila je 38 bodova! Devetke je dobila od Ive i Gorana, a desetke od Željke i Andreja.

Pripravu posljednje ovotjedne večere Darinka je započela glavnim jelom koje je nazvala 'Nešto na križevački'. "To bi trebala biti srnetina. Ja se nadam da je paprikaš i knedli", nagovijestila je Željka. "Srna mi je draga životinja, stalno ih gledam kroz prozor na selu i žao mi ju je", objasnila je uskoro Iva, rekavši da se glavnom jelu nimalo ne raduje. Uslijedilo je 'Maleno šareno' predjelo. "Podsjeća me na Uskrs, mogla bi tu biti neka šarena jaja. Možda šarena rolada", otkrila je Iva. Iza naziva 'Maleno šareno' sakrila se rolada od kikirikija i sira. Za kraj, Darinka se prihvatila deserta 'Slatko u četiri boje'. "Možda četiri sloja s različitim bojama", prognozirao je Andrej. Zagrebačke kremšnite desert su koji će zaključiti bjelovarsko-križevački tjedan. 
Gosti su uskoro stigli kod Darinke, a ona im je za aperitiv ponudila rakiju i piće od kokosa. "Bio je izbor skromniji, ali našlo se za svakog ponešto", komentirala je aperitiv Iva. Uslijedilo je predjelo! 'Maleno šareno' je prvo stiglo pred ekipu. "Izgledalo mi je više kao desert", komentirao je izgled predjela Andrej. "Baš je bilo ukusno", dodala je Željka. 

VEZANI ČLANCI:

Glavno jelo uskoro je stiglo pred ekipu. 'Nešto na križevački' uslijedilo je u vidu srnetine s okruglicama od kruha. "Bilo je crvene boje, zelena salata, okruglice", komentirala je Iva. Objasnila je Iva da neće jesti glavno jelo, a zbog toga se ispričala i Darinki. "Glavno jelo je bilo ok okusa, knedle su bile malo slanije", komentirao je glavno jelo Andrej i dodao da mu je srnetina bila ok. "Bilo je jako fino, gospođa Darinka je pogodila tu sredinu ljutog", zaključila je Željka.

Tanjure na glavnom jelu nitko nije ispraznio, ekipa je ostavila mjesta za slasne zagrebačke kremšnite. 'Slatko u četiri boje' posljednje je stiglo pred goste. "Izgled deserta je bio lijep", komentirala je Iva. "Bile su ukusne, kremaste", dodala je Željka. Ekipi se desert svidio, a potom su uslijedili i prigodni pokloni. 
Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

VIDEO Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije