Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na tik toku

Ovo nikada nismo vidjeli! Nina Badrić snimila video nakon što je oprala kosu: 'Gel, pod hitno!'

Foto: Instagram
1/17
29.03.2024.
u 18:20

Naime, Nina se snimila odmah nakon što je oprala kosu i pokazala kako zapravo izgleda njena tekstura kose bez pomoći beauty proizvoda.

Hrvatska pjevačica Nina Badrić (51) objavila je na TikToku novi video koji je zaintrigirao njene fanove. Naime, Nina se snimila odmah nakon što je oprala kosu i pokazala kako zapravo izgleda njena tekstura kose bez pomoći beauty proizvoda. 
"Važno je sine da imaš čistu, opranu kosu", kazala je Nina na snimci pa je zatresla glavom. "Gel, pod hitno!" dodala je i nasmiješila se kameri.  Brzo su krenuli komentari fanova. 
"Kaj je s frizurom?", "Da, to je problem tako kratke kose", "Najljepša si, kako god", "Čovječe, nisam prepoznao ženu", "Uvijek predivna", "Pusti kosu", "Prirodna i prekrasna", pisali su joj. 

@ninabadricofficial

 

♬ original sound - Badrich Nina

 

Nina godinama vješto skriva svoj ljubavni život od očiju i ušiju zainteresiranih. Do sada je samo jednog muškarca ponosno pokazala pred javnosti, a riječ je o zagrebačkom poduzetniku Bernardu Krasniću. Badrić je 2006. sa šest godina mlađim Zagrepčaninom stala i pred oltar. Uslijedio je brak pun turbulencija, uspona i padova, jedva spašen 2009. i naposljetku skončan tri godine kasnije. 

Pjevačica je prilikom razgovora za časopis Gloria došla u posjed jednog starijeg izdanja s njom na naslovnici, a uz fotografiju stoji naslov "Preboljela sam razvod". Tim povodom prisjetila se tog perioda svog života. 
– Kao što vidite, preboljela sam razvod. Sjećam se i te naslovnice, sjećam se tih godina. Dakle, kad sam se rastala, ja mislim da su tih dana, tih mjeseci, dapače, da budem iskrena tih godinu dana telefoni zvonili non-stop. I tad sam zapravo prvi put u svom životu promijenila telefonski broj jer sam shvatila da neću moći izaći na kraj sa svim medijima koji su htjeli nekakvu izjavu, a mi smo izašli s jednim priopćenjem. Onda, nakon nekog vremena dala sam jedan intervju za Gloriju i, naravno, kakav može biti naslov netom poslije razvoda: "Preboljela sam razvod." Moš' mislit, za to su mi ipak trebale godine, da prebolim samu sebe. Svaki je kraj novi početak – sa sjetom u glasu Nina evocira sjećanje na bolno životno poglavlje. 
Bivši supružnici upoznali su se u jednom zajedničkom restoranu, a povezala ih je zajednička prijateljica. Bila je to ljubav na prvi pogled, konkretizirana zarukama u romantičnoj atmosferi Dubrovnika.

VEZANI ČLANCI:

– Bio je to najromantičniji trenutak u mojem životu. Dogodio se u Dubrovniku, na moje veliko iznenađenje. Sjedili smo u restoranu Nautika. Bilo je vruće, puhao je topli vjetar i u zraku se osjećalo nešto posebno. Bernard se počeo šaliti. Pitao me jesam li promijenila lak za nokte, a kad sam mu pokazala ruku, izvadio je kutijicu u kojoj je blistao prsten. Ostala sam bez teksta! – jednom ranije ispričala je glazbena diva za Story.
Nevolje u raju pojavile su se zbog neslaganja u karakterima i manjka uzajamnog razumijevanja. Bernard se nakon propalog braka skrasio s bivšom djevojkom hrvatskog tenisača Marija Ančića, Laticom Ivanišević, s kojom je oženio 2015. godine. Dvije godine kasnije brak su okrunili rođenjem sina. Osim toga, o njihovu odnosu malo se zna budući da ga kriju kao zmija noge. 

GALERIJA Snimanje serije 'Odmori se, zaslužio si'

1/34

Podsjetimo, Nina je na nedavnoj dodjeli nagrada Večernjakova ruža zablistala u elegantnoj crnoj haljini koja je sezala sve do poda. Autorica hita "Dani i godine" svojim se stajlingom pohvalila i na društvenim mrežama, a brojni komplimenti stizali su u komentare te su i brojna poznata lica pohvalila Ninin izgled. Badrić je izvedbom pjesme Parnog Valjka ''Molitva'' oduševila sve okupljene u velikoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta.

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije