Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
disney zvijezda

Pjevačicu napao fan: Odgurao sve od sebe, zgrabio ju za kosu i pokušao poljubiti

Foto: PA/Pixsell
1/5
04.06.2019.
u 19:42

Tijekom svog boravka u Barceloni, Miley Cyrus doživjela je još jednu neugodnost s obožavateljem prevelikog srca.

Pjevačica Miley Cyrus (26) i suprug Liam Hemsworth (29) vikend su proveli u Barcelni. Pred sam odlazak, ispred hotela u kojem su odsjeli, pjevačicu je napao obožavatelj, piše Daily Mail.

Dok je hodala iza Liama, fan ju je iz postrojenog reda obožavatelja zgrabio za kosu i probao poljubiti. Gurao je ljude oko sebe, a kad se probio do nje umiješali su se zaštitari koji su je odmaknulli od pomahnitalog obožavatelja.

U Barceloni se nalazila jer je nastupala na Primavera Sound Festivalu, a nakon incidenta se nisu oglasili ni ona ni njezin suprug. Doduše, ovo nije prvi Mileyn sukob s obožavateljima. Prije pet godina jedan mladić je pjevačici slao prijeteće poruke i javno pričao kako ga Miley seksualno privlači. Pjevačica je tražila zabranu pristupa.

Drugi fan je svoju opsesiju Miley Cyrus pretočio u više od 20 različitih tetovaža - njezini portreti i citati iz pjesama.

Podsjetimo, u jednom trenu karijere, Miley je odlučila da joj je dosta imidža koji je izgradila kao Disneyeva dječja zvijezda. Ošišala je kosu na dječačku frizuru i twerkala s Robinom Thickeom na MTV-jevoj dodijeli nagrada. Počela je bez zadrške pričati o seksu i konzumiranju droga, što se roditeljima djece kojima je Cyrus bila idol nikako nije svidjelo pa su svoje nezadovoljstvo nerijetko izražavali u komentarima ispod njezinih objava na društvenim mrežama, a scene iz spota za pjesmu „Wrecking Ball“ u kojima je gola ili liže čekić mnogima će zauvijek ostati urezane u pamćenje.

Pogledajte što je obilježilo ovu sezonu "Plesa sa zvijezdama".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije