Naslovnica Showbiz Zvijezde

Pjevačica šokirala priznanjem: Mama je imala sobu za mučenje i tukla me

Morala sam stalno ponavljati kako ne vrijedim ništa i da sam  ja nitko i ništa, ako sam odbijala to govoriti onda bi me tukla, ispričala je Sinead O'Connor u intervju koji je dala doktoru Philu.
13. rujna 2017. u 15:58 12 komentara 16192 prikaza
Foto: PA/Pixsell, DPA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Irska kantautorica Sinead O'Connor nedavno je objavila video koji je šokirao javnost, a u kojem moli da joj se pomogne jer ozbiljno razmišlja o samoubojstvu.

Meghan Markle Iskreni intervju Glumica konačno priznala: Jako sam zaljubljena u princa Harryja

Sada je pjevačica dala intervju dr. Phillu i otvoreno je pričala o mračnim tajnama svog djetinjstva te otkrila kako ju je majka zlostavljala dok je bila djevojčica. 

[video: 21777 / ]

 

- Imala je sobu za mučenje i bila je osoba koja je uživala nanositi bol drugima. Morala sam stalno ponavljati kako ne vrijedim ništa i da sam  ja nitko i ništa, ako sam odbijala to govoriti onda bi me tukla - potresno je svjedočanstvo poznate pjevačice. Od majke zlostavljačice pobjegla  je u dobi od 13 godina, a šest godina poslije majka joj je poginula u prometnoj nesreći. 

Pjevačica je u intervju rekla kako je na intervju pristala jer želi svima reći da nije luda nego da je žrtva obiteljskog nasilja. 

14.09.2015., Zagreb - Pjevac Halid Beslic.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL Mirovina Halid najavio: Sljedeći album koji snimim sigurno će biti i posljednji Sinead O'Connor POSRNULA PJEVAČICA Sinead O'Connor objavila video koji je zabrinuo javnost: 'Nemam nikog u životu' Kim Kardashian Izazvala buru reakcija novim fotkama: Ovo je pljuska svim prvim damama

VIP izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Miljenica Zapadne civilizacije koja je Na koncertima palila slike Pape

  • pan-am:

    A šta bi trebo Šerif Konjević reć,pogle sam kak se zove pa živi s tim !!!

  • covjekbezimena1:

    I onda kažu da homoseksualci nisu nastali kao posljedica trauma... 3 puta imala muškog partnera i 3 puta ženskog.. bolesno...