Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRASTIČNA PROMJENA

Pjevačica šokirala pratitelje: Obrijala je glavu tijekom Instagram livea, otkrila je i razlog

2022 Billboard Music Awards - Press Room - Las Vegas
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency
1/5
07.08.2022.
u 23:00

Drastična promjena frizure uslijedila je nakon kritika na njezin račun zbog napada na mladog glumca Nou Schnappa koji je na društvenim mrežama objavio njihove razgovore. Kako je otkrio, pjevačica se htjela upoznati s njegovim kolegom Josephom Quinnom iz popularne serije ''Stranger Things'', a potom ga je nazvala zmijom. Doja je zboga na društvenim mrežama izgubila 200.000 pratitelja.

Poznata američka pjevačica Amala Ratna Zandile Dlamini (26), poznatija pod umjetničkim imenom Doja Cat šokirala je obožavatelje novim imidžem. Naime, pjevačica je tijekom Instagram livea obrijala glavu, a potom je otkrila i razlog promijene.

-Imam osjećaj da uopće nisam trebala imati kosu. Znate, ja zbilja ne volim imati kosu- rekla je pjevačica te otkrila kako je opsjednuta novom frizurom.

-Nikad nisam voljela imati kosu. Ne mogu navesti niti jedan period u svom životu kad sam mislila da je duga kosa cool. Ne volim je- dodala je pjevačica te otkrila kako ju je iscrpljivalo vježbanje s perikama.

-Vježbala bih, no ne bih se mogla fokusirati jer bih razmišljala o tome kako izgledam. Ili kako mi kosa izgleda. Ne mogu vjerovati da mi je trebalo toliko dugo da odlučim obrijati svoju glavu- zaključila je Doja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Doja Cat (@dojacat)

Drastična promjena frizure uslijedila je nakon kritika na njezin račun zbog napada na mladog glumca Nou Schnappa koji je na društvenim mrežama objavio njihove razgovore. Kako je otkrio, pjevačica se htjela upoznati s njegovim kolegom Josephom Quinnom iz popularne serije ''Stranger Things'', a potom ga je nazvala zmijom. Nakon objave njihovih razgovora glumica je na društvenim mrežama izgubila 200.000 pratitelja dok je on dobio milijun.

Podsjetimo, pjevačica je u ožujku na društvenim mrežama objavila je da 'odustaje od glazbene karijere'. Reperica, kantautorica i glazbena producentica rođena u Los Angelesu pratitelje je iznenadila objavama na Twitteru koje su uslijedile nakon što je Doja Cat bila prisiljena otkazati svoj nastup u Paragvaju zbog oluje, a njeni fanovi su zbog toga pobjesnili. Neki su je i otvoreno kritizirali te joj zamjerili što se nije ispričala zbog otkazivanja koncerta.

- Više me boli briga, je****, dajem otkaz, jedva čekam da jeb*** nestanem i ne treba mi više da vjerujete u mene- poručila je ljutito pjevačica koja je i svoje korisničko ime na Twitteru promijenila u 'Odustajem', no čini se kako je ovo bila sam ishitrena reakcija pjevačice.

VIDEO Ukrajinac zapjevao na koncertu Coldplayja nakon što ga je, dok je pjevao na ulici, čuo Chris Martin

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije