Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultimatum

Pjevačica se rasplakala nakon što joj je suprug izgovorio ovo

Foto: Instagram
1/7
29.01.2019.
u 14:10

Duško Tošić navodno je Jeleni Karleuši rekao kako više ne može računati na njegovu financijsku pomoć.

Kada je na probama za dodjelu nagrada MAC dobila poziv od supruga Duška Tošića, pjevačica Jelena Karleuša uzrujala se i počela plakati. 

Kurir doznaje što joj je suprug rekao u telefonskom razgovoru koji ju je doveo do suza. Naime, prema njihovu pisanju, nogometaš je navodno pjevačici rekao kako zbog ljubavne afere s Ognjenom Vranješom više ne može računati na njegovu financijsku pomoć.

Pristao je da ostanu u  braku ali za njene osobne potrebe više joj ne planira davati novac, a Jelena mora odlučiti pristaje li na ovaj ultimatum.

Kada joj je rekao što namjerava, Jelena je navodno urlala kako joj ne može to napraviti. 

Pogledajte koje poznate osobe su ostale u prijateljskom odnosu nakon razvoda

Ključne riječi

Komentara 18

DD
dobar.d
14:38 29.01.2019.

Karleuša je urlala, a hrvatski narod još ne urla. A svatko bi trebao urlati kad na youtubeu pogleda video pod nazivom "kad bitanga prizna da je bitanga" Eto, dobre ideje za Karleušinu novu pesmu : "Kad bitanga prizna da je bitanga"

BO
Bokysb
15:17 29.01.2019.

Sta ima urlat I plakat,pa nekidan ste napisali da je teska 40 miliona eura(samo neznam odakle),😂😂 Plasticna kurva

VK
VKSS
14:52 29.01.2019.

Daj vise dosadni ste s tom pvc ku***

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije