Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"žderačica muškaraca"

Pjevačica otkrila s koliko muškaraca je spavala: Sva imena su poznata, osim jednog

Mariah Carey
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/6
16.07.2019.
u 22:52

Ljubavni život Mariah Carey uspješno dospijeva na naslovnice otkad se zna za nju. U nedavnom intervjuu za Cosmopolitan priznala je s koliko je muškaraca spavala.

Iako su je prozvali svojedobno "žderačicom muškaraca", lijepa pjevačica Mariah Carey u posljednjem intervjuu za Cosmopolitan otkrila je točan broj muškaraca s kojima je spavala.

– Nisam ih imala mnogo, ali postoji velika raznolikost – rekla je 49-godišnja pjevačica Mariah Carey koja je u vezi s 13 godina mlađim plesačem Bryanom Tanakom.

– Spavala sam samo s pet muškaraca u svojem životu pa sam nekako staromodna u usporedbi s ostalima u svojoj branši – otkrila je pjevačica koja očito preferira kvalitetu više nego kvantitetu.

U intervjuu nije navela tko su muškarci, a četvorica su poznata javnosti. Prvi put se vjenčala 1993. godine za Tommyja Mottolu i bila je u braku pet godina, a od 2008. do 2014. godine bila je vjenčana za repera Nicka Cannona, s kojim ima osmogodišnje blizance. S milijarderom Jamesom Packerom bila je zaručena, a nakon prekida upustila se u vezu sa sadašnjim dečkom Bryanom.

Jedino pitanje koje ostaje otvoreno jest tko je peti muškarac s kojim je Mariah spavala.

Podsjetimo, pjevačica se našla u žarištu skandala nakon optužbi bivše asistentice Lianne Shakhnazaryane za fizičko i seksualno zlostavljanje tijekom njihove suradnje, pisao je Variety.

Lianna je rekla da ju je Mariahina bivša menadžerica Stella Bulochnikov mučila, udarala po stražnjici i grudima, ali i sjedila na njoj. Kaže i da je pjevačica podržavala takvo ponašanje svoje menadžerice te da se sve nekada događalo u njezinoj blizini. Carey je u siječnju optužila bivšu asistenticu za snimanje videa bez njezina znanja kako bi je osramotila, a i pokušala od nje iznuditi osam milijuna dolara

Shakhnazaryan tvrdi da ju je pjevačica otpustila nakon što joj se požalila na ponašanje Bulochnikov. Mariah i Stella ne rade zajedno već godinu dana.

Komentara 22

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:03 16.07.2019.

Najbolja mi ona : " znaš, ti si mi drugi .." drugi i stodrugi ista pašta 😍

Avatar Melankolija
Melankolija
23:02 16.07.2019.

Jest, mozda ispod pazuha?

Avatar Dr Evil
Dr Evil
10:11 17.07.2019.

S koliko si ih spavala? -Samo sa tobom, s drugima sam bila budna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije