Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razotkriveno

Godinama je tajila plastične operacije: Sve troškove pokrivala asistentica!

Foto: Profimedia
1/7
07.06.2019.
u 06:45

Pjevačica nije htjela da svi znaju koliko često zapravo odlazi u shopping pa je kako bi sakrila troškove koji se konstantno gomilaju koristila kreditnu karticu svoje asistentice Lianne, tvrdi član Careyinog tima koji naglašava i da je osim kartice svoje asistentice koristila i karticu svoje menadžerice Stelle.

Američka pjevačica Mariah Carey ponovno se našla u centru skandala. Naime, da bi sakrila ovisnost o shoppingu i plastične operacije koristila je kreditnu karticu svoje asistentice.

Pjevačica nije htjela da svi znaju koliko često zapravo odlazi u shopping pa je kako bi sakrila troškove koji se konstantno gomilaju koristila kreditnu karticu svoje asistentice Lianne, tvrdi član Careyinog tima koji naglašava i da je osim kartice svoje asistentice koristila i karticu svoje menadžerice Stelle.

Nisu joj bile dovoljne samo najbliže suradnice već je u svoju malu prijevaru uključila i druge suradnike.
- Cijelo njezino osoblje, uključujući čuvare i dadilje, mora kupovati nešto za nju na vlastite kartice, a ona bi im kasnije vratila novac. Očekivala je od njih čak i da za nju kupuju hranu iz McDonald'sa za djecu. Nikad im unaprijed nije dala novac za troškove - tvrdi izvor za Daily Mail.

Također, strani mediji su uspjeli doći do dokumenta na kojem se vide računi za sve njezine operacije, kao što su fileri u stražnjici za koje je izdvojila 65.000 kuna, za lasersko tretiranje masnog tkiva doktoru je platila 31.500 kuna, dok je na ultrazvučni lifting vrata i podbratka potrošila 58.500 kuna. Nije zaboravila ni zategnuti bedra, što je platila 52.000 kuna.

Njezina bivša asistentica Mariah Carey, Lianna Shakhnazaryan u novoj optužbi tvrdi da je dok je radila za pjevačicu trpila fizičko i seksualno zlostavljanje, ali i da su je zvali "k****m" i urinirali po njoj, piše Variety.

Lianna je između ostalog rekla i da ju je Mariahina bivša menadžerica Stella Bulochnikov mučila, udarala po stražnjici i grudima, ali i sjedila na njoj. Kaže i da je pjevačica podržavala takvo ponašanje svoje menadžerice te da se sve nekada događalo u njezinoj blizini. Carey je u srijedu optužila bivšu asistenticu za snimanje videa bez njezinog znanja, kako bi je osramotila, a i pokušala od nje iznuditi 8 milijuna dolara.

Shakhnazaryan tvrdi da ju je pjevačica otpustila nakon što joj se požalila na Bulochnikovoino ponašanje. Mariah i Stella ne rade zajedno već godinu dana.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije