Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos na cestama

Pjevačica Lu Jakelić: Ovo je najdulje putovanje iz Šibenika. Dva dana stojimo

Zagreb: Lu Jakelić potpisivala je album "Šesto čulo" svojim obožavateljima
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
27.02.2023.
u 13:57

S bendom se iz Šibenika, u kojem je imala koncert, jučer zaputila prema Zagrebu, ali još uvijek nisu stigli do odredišta i zapeli su kod Obrovca

Pjevačica Lu Jakelić u subotu je nastupila u Šibeniku gdje je predstavila svoj album "Šesto čulo". Na povratku za Zagreb zajedno s bendom je zapela na autocesti A1 koja je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta uzrokovanih snijegom i jakom burom bila zatvorena te je veliki dio putnika zadnja 24 sata proveo na cesti jer je promet bio zatvoren. 

- Zapeli na cesti negdje usred snježne oluje, ako ne stignemo do Zagreba - Šibenik i Split bili ste nam predivni! Pravo smo se izLUpali, idu priče o duhovima ove dane. Zasad toliko. - napisala je jučer Lu, ni ne sluteći koliko dugo će potrajati ovaj zastoj. Sinoć prije ponoći rekla je kako su usred Obrovca negdje.

 

 

- Nas sedmero u kombiju pušu vjetrovi. Grozna je cesta do tamo, previše nosi pa radije stojimo u toplom - napisala je Lu na društvenim mrežama. Situacija se ni jutros nije promijenila i zajedno s bendom je i dalje u Obrovcu pa je duhovito opisala kakva je situacija u kombiju.

- Ovo je najdulje putovanje iz Šibenika. Dva dana stojimo. Senad uvjerljivo prva pratilja hrkanja. Naš dragi vozač Kajo, riznica humora. Negdje oko 4 govori mu Bojana: “Kajo, daj ti odspavaj”. Na to će on: ma neka, pusti, to ću ja sutra u vožnji malo.  Jest da je teško, ali ovo ćemo pamtit - napisala je pjevačica. 

Zbog loših uvjeta na cesti uzrokovanih snijegom i vjetrom, jutros se na svom radnom mjestu nisu pojavili Doris Pinčić Guberović i Ognjen Golubić. Oni su jutros trebali voditi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska", ali nisu stigli do Zagreba jer je dan ranije Ognjen bio u Splitu na maratonu, a Doris je bila u rodnom Zadru i zbog zatvorene autoceste A1 nisu stigli do Zagreba. U prometu je zapeo i pjevač Marko Škugor koji je jučer krenuo iz Zagreba za Šibenik i svoje putovanje je morao prekinuti u Karlovcu. - Nemojte na put kao ja - poručio je Marko svojim pratiteljima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije