Naslovnica Showbiz Hollywood

Pjevač za kojim su uzdisale žene diljem svijeta i njegov suprug ponovno postali roditelji!

Početkom kolovoza pjevač Ricky Martin i slikar Jwan na Instagramu su podijeli prvu fotografiju svoje kćeri Lucie, a Martin je uvijek isticao kako želi veliku obitelj.
30. listopada 2019. u 21:47 6 komentara 2045 prikaza
Ricky Martin
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/6

Pjevač Ricky Martin još jednom je obznanio kako je postao ponosni otac.

iskrena kandidatkinja: 'Htjela bih promijeniti svoj izgled, a nakon toga se možda i udati'

Na društvenoj mreži, Instagramu, u utorak je objavio fotografiju sina kojem su on i njegov suprug, Jwan Yosef, dali ime Renn Martin-Yosef. Veliko oduševljenje zbog proširenja obitelji ovaj par ne skriva, što se vidi i na njihovim sretnim licima na objavljenoj fotografiji.

 | Autor : Instagram screenshot Foto: Instagram screenshot

Dok je primao nagradu za zastupanje LGBTQ prava, u svom govoru Ricky Martin je otkrio kako će dobiti četvrto dijete. – Moja obitelj je ovdje, moj suprug Jwan, a s njim su i naši blizanci Valentino i Matteo. Volim vas puno cijelim srcem i vi ste moja snaga i moja svakodnevna inspiracija, vi me motivirate da radim ovo što radim i divni ste – rekao je Martin.

TRANSFER Poznati voditelj napušta televiziju, zna se tko će ga naslijediti u emisiji

Latino zavodnik i njegov suprug, uz blizance, imaju i kćer Luciu, a Martin je u svom govoru rekao da je ona svjetlo njegova života.  – I moram vam najaviti da nam stiže i prinova, bit ćemo velika obitelj – otkrio je u rujnu i oduševio publiku koja je lijepu vijest popratila pljeskom.

 | Autor : PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Početkom kolovoza pjevač Ricky i slikar Jwan na Instagramu su podijeli prvu fotografiju svoje kćeri, a Martin je uvijek isticao kako želi veliku obitelj. Ricky i Jwan u vezi su od proljeća 2016. godine, a u tajnosti su se vjenčali dvije godine kasnije.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?