Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vikendica

Pjevač ima stotine kvadrata na Korčuli, a tamo uopće ne boravi

jasminstavros
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/4
01.04.2019.
u 11:00

Neupitno je da Jasmin Stavros (64) ima odličan ukus; u modi, ženama i pjesmama. Čini se kako pjevač ima ukusa i u odabiru nekretnina.

Dobro poznati showman hrvatske estrade Jasmin Stavros (64), osim bogatom pjevačkom karijerom, može se pohvaliti i odlično uređenom vikendicom na Korčuli, pišu 24sata.

Vikendica u Prigradici ima nekoliko stotinjaka kvadrata te je smještena nekoliko kilometara od Blata na Korčuli. Ta kuća se nalazi stotinjak metara od središta mjesta, u potpunoj hladovini, prvi red do mora. Kuća se iznajmljuje, a sadrži bazen, terasu i roštilj. Uz okućnicu stoje stabla masline u mediteranskom stilu s kamenom fasadom.

Tamošnji mještani tvrde da Stavros ne boravi previše u toj kući te da uglavnom dolazi njegov sin Milo, koji se bavi iznajmljivanjem.

– Odat ću vam tajnu: Jasmin obožava Korčulu, more i odlazak na ribe, pa je preuredio za sebe i obitelj staro imanje izvan mjesta i tamo često boravi. Malo je zabačeno, ali ima vjerojatno 300 tisuća kvadrata zemljišta na kojima su nekad bile tri stare kućice... Njih je preuredio, renovirao, a sve uokolo je maslinik – otkrio je sugovornik iz Prigradice koji tamo živi cijelu godinu. Do imanja nije moguće doći jer je ograđeno pa se ne može steći dojam o vrijednosti.

Sumještani tvrde da su kuće renovirane i super uređene kako bi svaki član uživao privatnost, ali i imao dojam da su na okupu. Nekretnine nisu blizu mora, do njih se dolazi preko velikog imanja, čije bi se zemljište moglo naplatiti stotine tisuća eura, tvrde sugovornici.

Mještani o njemu pričaju s velikim odobravanjem jer Stavros je prije nekoliko godina održao humanitarni koncert u Blatu, a cjelokupni prihod išao je za prilagodbu plaže za osobe s invaliditetom.

S obzirom na poslovne obveze u Zagrebu, Jasmin većinu godine provede u mjestu Kupeć Dol u podnožju Žumberka.

Izašao je novi Ekran Specijal! Čeka vas 14 neispričanih priča o hrvatskim estradnjacima.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Melankolija
Melankolija
12:04 01.04.2019.

Sve crnilo?

DR
Drass79
12:08 01.04.2019.

kakav nepotreban i zločesti naslov...nek država provjeri da li je prijavio zaradu sa koncerata i platio poreze, i nek stavi dohodovni maximum iznad kojeg mu svi mi prestajemo plaćati zdravstveno i doprinose kao slobodnom umjetniku, i može imati i tricettri kuće

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
11:09 01.04.2019.

Kupljena neplaćenim porezom. A moj porez ide za njegovo zdravstveno i mirovinsko !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije