Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lines and Colours

Pjesme im radi producent Trevor Dahl poznat po suradnji s One Directionom

Lines and Colours
Foto: Goran Matijašec
1/2
28.12.2015.
u 08:36

Bend Lines and Colours nova je pop-atrakcija, uskoro će u L.A.-u snimit spot i dogovoriti nove inozemne suradnje

Iza imena Lines and Colours kriju se tri talentirana glazbenika; Anton Hagman, Igor Kranjec i Saša Maček, koji od svojih glazbenih početaka prije dvije godine ciljaju na osvajanje europskog i svjetskog tržišta, a sada su nadomak tog cilja.

Pjevač Anton novi je Bieber

Zbog Lines and Coloursa u Hrvatsku je došao i poznati glazbeni producent Trevor Dahl koji je pjesme radio za megapopularni bend One direction. – Trevor je talentiran pisac pjesama iz Los Angelesa koji je radio s najvećim imenima današnje glazbe kao sto su One Direction, Taio Cruz, The Vamps... Rad s njim vrlo je zanimljiv i drugačiji od onog kako se radi kod nas. Vrlo je brz i vješt u produkciji, a ideje o stvaranju pjesme i teksta kod njega su vrlo kreativne. Dobro je raditi s nekim tko poznaje zapadno glazbeno tržište da nas uputi u ono što bi moglo bit hit – kaže Saša Maček. Dečki su nedavno objavili singl “Dear Santa” koji je producirao Kristoffer Fogelmark, također autor hitova One Directiona, a u veljači će predstaviti prve pjesme koje je za njih radio Trevor.

 

– Bit će to pravo osvježenje na pop-sceni s potpisom Trevora Dahla i nas. Pjesme su stvarno miks nečeg novog i svježeg, od popa do plesnih ritmova – objašnjavaju dečki iz benda. Poslovno grupa funkcionira na relaciji Stockholm – Zagreb, jer je pjevač Anton iz Stockholma, pa probe često održavaju online. – Pojavom interneta lako se održavaju i poslovne konferencije, pa tako i probe. Vježbamo svaki od nas kod kuće i onda, kada se okupimo, imamo probe. Bend je na relaciji Stockholm – Zagreb i zanimljivo je raditi i u dvije različite države – kažu nam dečki koje obožavatelji i javnost sve više uspoređuju s One Directionom, a pjevača Antona prozvali su novim Justinom Bieberom. Laskaju li im takve usporedbe? – Svaka usporedba s velikim svjetskim imenima godi i laska, ali mi ipak želimo biti prepoznatljivi po svojemu zvuku i stilu – tvrde glazbenici.

Omiljeni sport im je nogomet

Komunikacija s obožavateljima važna im je i svakodnevno od njih dobivaju dragocjene povratne informacije o pjesmama, a među fanovima više je pripadnica ljepšeg spola. Na naše pitanje kako njihove djevojke gledaju na obožavateljice, dečki snalažljivo kažu: – Iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena! Kada nisu zaokupljeni, vrijeme posvete najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – nogometu. – U slobodno vrijeme volimo se baviti sportom, pogotovo nogometom, ili gledamo filmove – kaže Saša.

Nakon Nove godine imaju nastupe u Hrvatskoj i Švedskoj i potom putuju u Los Angeles gdje će snimati spot i završiti važne pregovore o karijeri. 

>> Katy Perry zasjela na tron Forbesove liste najplaćenijih glazbenika 

>> Selena odlučila uzvratiti Justinu Bieberu

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:41 29.12.2015.

danas je preminuo Lemmy Kilminster...no vama to e znaci nista....ajmo lepa brena, lepa lana, ceca i ostali narodnjaci...i ovakvi "bendovi" koji sutra nece postojati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije