Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 milijuna pregleda

Pjesma koju pjeva Nina Badrić postala je hit, a jedan poznati pjevač odbio ju je

Nina Badrić održala spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
04.04.2021.
u 21:00

Aleksandra Sara Milutinović pjesmu "Da se opet tebi vratim" najprije je ponudila jednom pjevaču koji nije pokazao interes za ovu stvar.

Pjesma 'Da se opet tebi vratim' koju je Nina Badrić otpjevala još prije 13 godina brzo je postala veliki hit, ali malo je poznata činjenica da je autorica ove pjesme Aleksandra Sara Milutinović u startu ovu pjesmu namijenila jednom drugom izvođaču.

Naime, Aleksandra je pjesmu zapravo napisala za Zdravka Čolića koji je odbio ovu stvar i nakon toga ponuda je otišla na adresu naše pjevačice koja je pjesmu odmah prihvatila i napravila hit. Jednom prilikom Aleksandra i Čolić su se sreli u zračnoj luci nakon što je cijela regija prigrlila pjesmu "Da se opet tebi vratim" i tada je Aleksandri rekao što misli o pjesmi.

- Pa ovo je hit, ova ti je pjesma postala hit, rekao je samo to i onda se na sljedećem albumu dogodila pjesma "Pamuk". Mislim da, što se tiče pjesama, nije kome je namijenjeno, već kome je suđeno. To je neka floskula, ali je tako - rekla je Aleksandra u emisiji  Šok Tok. Čolić tada pjesmu odbio jer nije bio zainteresiran za pjevanje šlagera i zato je odbio ovu pjesmu, objasnila je autorica pjesme. Nina je za ovu pjesmu snimila i spot u kojem glavnu ulogu ima naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević, a režiju spota potpisuje Darko Drinovac. Spomenuti spot ima 10 milijuna pregleda.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije