Naslovnica Showbiz Zvijezde

Pilo se i jelo se k'o da nema sutra: Evo u čemu su sve uživali uzvanici oskarovskog partyja!

Bilo je čak 250 jastoga, 400 kilograma sira Parmigiano Reggiano, 65 kilograma francuskih crnih tartufa, 15 kilograma kavijara kao i 6500 čokoladnih statua Oscara za desert.
27. veljače 2019. u 22:30 5 komentara 1407 prikaza
Foto: Screenshot/YouTube
Pogledajte galeriju 1/4

Nakon što su se oskarovski kipići dodijelili na 91. dodjeli po redu, zvijezde su se zaputile na after-party na kojem se pojavilo oko 1500 uzvanika. Nije bilo za posumnjati da će se o finom meniju te večeri pričati još dosta dugo.

Razuzdala se Pogledajte potez s Oscara o kojem priča cijeli Twitter

Posluživala su se samo najskuplja i najfinija pića. Šampanjac Piper-Heidsieck koji je pila holivudska elita popijen je u velikoj količini, a procjenjuje se da je u pitanju oko 1500 boca u iznosu od 150.000 eura.

nije zadovoljna Viki iz 'Ljubav je na selu' zabrinula pratitelje: Ide na operaciju!

Teklo je i vino poznate kalifornijske vinarije Francis Ford Coppola Winery, nazvane po njezinom osnivaču i kultnom filmskom redatelju. Ispijali su se cabernet sauvignon, chardonnay iz Russian River Valley i Sofia Rosé, vino nazvano po njegovoj kćeri, također filmskoj redateljici Sofiji Coppoli (47).

impresivno Niže uspjehe! Još jedna haljina Matije Vuice na Oscarima!

Jelo se neskromno, a jelovnik je krasila skupocjena govedina Miyazaki wagyu, čiji samo jedan odrezak može dosegnuti iznos od 1500 kuna po komadu. Bilo je čak 250 jastoga, 400 kilograma sira Parmigiano Reggiano, 65 kilograma francuskih crnih tartufa, 15 kilograma kavijara kao i 6500 čokoladnih statua Oscara za desert.

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci. 

 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • Bojans:

    Kaj su trebali imat za večeru? Grah?

  • pozornik66:

    Ajde jadni novinaru idi u studensku menzu pojedi nešto , nije sramota bit gladan.

  • Herz1988:

    Nasi politicari ovako svaki dan