Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
impresivno

Niže uspjehe! Još jedna haljina Matije Vuice na Oscarima!

Foto: PA/Pixsell
1/5
26.02.2019.
u 17:32

McCord je široj javnosti postala poznata po ulozi u seriji "Novi klinci s Beverly Hillsa" nastavku megauspješnice iz 90-ih, Beverly Hills 90210.

Glumica AnnaLynne McCord odjenula je haljinu Matije Vuice za afterparty Oscara koji svake godine organizira pjevač Elton John. 

McCord je široj javnosti postala poznata po ulozi u seriji "Novi klinci s Beverly Hillsa" nastavku megauspješnice iz 90-ih, Beverly Hills 90210.

 

Vuica se na Instagramu pohvalila fotkom glumice u svojoj kreaciji te je ispod fotke napisala:
- Ovaj dan je zaista bio dug i uzbudljiv i svima hvala na divnim komentarima i čestitkama, ali... nije kraj. Baš kad sam se mislila onesvijestiti, stižu nove objave, nema odmora. Je li moja Oscar priča mogla završiti ljepše od ovoga?

Glumica je oduševila obožavatelje svojim odabirom, a mnogobrojni pratitelji čestitali su Matiji na uspjehu.
"Bravo i svaka čast ovo je doista predivno i zasluženo za tvoje stvaralaštvo" ,"Stvaraš predivne i ženstvene haljine, zasluženo na Oskaru", "Wow" samo su neki od komentara.

Podsjetimo, na ovogodišnjim Oscarima  čak dvije voditeljice odabrale njezine kreacije. Jedna od njih je Megan Telles koja na postaji ABC vodi jutarnju emisiju, a druga je Meghan Henderson koja je za losanđelešku medijsku kuću KTLA uživo izvještavala s 90. dodjele najprestižnijih kipića na svijetu.

Pogledajte što stručnjaci misle o haljinama s dodjele Oscara:

 

Ključne riječi

Komentara 3

PA
Pax
19:15 26.02.2019.

Sve kopije!

TO
tonimohave
22:54 26.02.2019.

Bravo Alka Vuica

DO
don05
19:15 26.02.2019.

Bravo za našu lijepu i simpatičnu Matiju ...Matija je jedna divna žena .....sve pohvale i samo naprijed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije