Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lude noći

Pijana Maja Morales vozila 220 km/h u suprotnom smjeru

Maja Morales 1
Nova TV
28.03.2010.
u 19:42

- Nisam skužila da su to bili oni. Mislila sam da se neke budale hoće utrkivati sa mnom, pa sam Golf 'stisla’ do 220 km/h - ispričala je Maja

 Plavokosa starleta Maja Morales provela je noć na triježnjenju nakon što se tijekom prošle noći "natjeravala" sa zagrebačkom policijom. Nakon što se posvađala s Antom sjela je u Golf i otišla iz Dubrave prema centru Zagreba. Pošto joj se jako žurilo vozila je suprotnim smjerom, nakon čega je počela policijska potjera za njom. Nakon trke po Zagrebu policija ju je uhvatila i sprovela u stanicu na "hlađenje".

- Nisam skužila da su to bili oni. Mislila sam da se neke budale hoće utrkivati sa mnom, pa sam Golf 'stisla’ do 220 km/h. Nakon što su mi se približili, vidjela sam auto s upaljenim rotirkama i shvatila da je to policija. Bilo mi je presmiješno kako me 'čupaju' iz auta usred centra. Prvo su bila jedna patrolna kola, onda ih je stiglo još - ispričala je Maja za 24 sata svoje male noće avanture po Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 75

MS
My Soul
18:07 29.03.2010.

je li njoj itko oduzeo automobil kojim je izvršila kazneno djelo?

DE
Dex
18:10 29.03.2010.

jadnih li novina kad je plastičnjača vijest dana......... takve se nekad slalo u Vrapče a sad se izgleda po novom zovu Celebrity...... svašta

IS
istima
23:24 28.03.2010.

Što se mene tiče..... Oduzet vozačku i za pet godina dozvoliti ponovno polagati vozački, oduzeti vozilo i lupiti kaznu da kredit za istu odrađuje idućih deset godina....... To bi bila primjerena preventiva svim \'uzornim studentima\'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije