Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ženim sina

Petra i Ivan uhvaćeni u ljubavnom klinču, Bruno otpilio Marcelu

Foto: Nova TV
1/21
14.10.2019.
u 23:33

Dok su djevojke budnim okom nastojale paziti na svoje momke i izboriti se za njihovu pažnju, kandidati su party vidjeli kao priliku da se podruže i s djevojkama iz drugih timova.

Po prvi puta u showu svi kandidati našli su se na jednom mjestu – na zajedničkom partyju u lokalu čiji je domaćin bio Matej.

Dok su djevojke budnim okom nastojale paziti na svoje momke i izboriti se za njihovu pažnju, kandidati su party vidjeli kao priliku da se podruže i s djevojkama iz drugih timova. „Sve su mi se svidjele, cure i od drugih dečkiju“, komentirao je Ivan čije je srce, čini se, ipak zarobila jedna djevojka – njegova Petra. Naime, tokom večeri ovo dvoje natjecatelja izašlo je iz kluba na svjež zrak, no nisu se uspjeli sakriti kamerama koje su ih ulovile u romantičnim trenucima. „Meni je bilo zabavno i bio je neki trenutak koji je bio iskren pa eto.“ komentirao je kasnije Ivan poljubac s Petrom.

Poljupcima s Brunom nadala se i Marcela te ga je izvela van iz kluba i odlučila mu otkriti svoje osjećaje. „Ja znam da se ja i ti ne znamo dugo, ali upoznat ćemo se s vremenom. Htjela sam ti priznati da mi se jako sviđaš!“, ispalila je Marcela, a Brunova reakcija bila je sve samo ne ono što je očekivala. „Ja za tebe mislim da ćeš ti prvenstveno biti jedan predobar pajdo. Baš te vidim kao pravog pajdu.“ kazao joj je Bruno te kasnije dodao: „Meni je ta njezina izjava uništila cijeli tulum.“

Oko na Bruna bacila je i Martina koju je pak posebno razljutilo to što je Bruno plesao s drugim djevojkama. „Da je došlo deset oko njega plesati, on bi plesao sa svima. Ne znam čemu.“ požalila se Martina. No neće samo Bruno dobiti jezikovu juhu, već i Josip i to od Natali koja je ljuta na njega od početka dana. Naime, Natali nije dobro sjela Josipova fetiš modna revija u kojoj je pobijedila Patricia, pa se čak požalila i Josipovoj mami Suzani prije odlaska na party. „Ja sam još uvijek isfrustrirana time što sam doživjela! Pomalo sam razočarana. Prvenstveno nas je htio vidjeti gole!“ požalila se Natali priznavši kako joj je Josip pao u očima.

„Mislim da je Natali malo pretjerano reagirala, ali mislim da Josip nije htio u tom trenutku poniziti niti jednu djevojku.“ komentirala je mama Suzana i dodala: „Natali je navikla da se dosta toga vrti oko nje i da bude u centru pažnje, i onda kada negdje ne dobiješ ful pažnju, onda se malo razočaraš.“ Premda se Natali svidjela i Mateju i Brunu, nju je ipak zanimao samo Josip kod kojega ju je, kako kaže, nerviralo to što pleše i priča sa svim drugim djevojkama. „Pored svih kandidata Josip se drži previsoko, sa svim curama je bio plesao. Matej mi je rekao da sam jako zgodna i da je Josip sretan što me ima u grupi.“ kazala je Natali te na kraju večeri ipak odlučila oprostiti Josipu. „Stvara mi se borba za nju. Čak negdje sam sebe pitam što ćemo s Natali.“, zapitao se Josip.

Iako je Matej priznao da mu se jako svidjela Natali te kako je ona izgledom i karakterom njegov tip djevojke te ju nazvao zabranjenim voćem, izgleda kako se s partyjem promijenila ravnoteža među njegovim djevojkama. Naime, Mateja je dočekalo jedno iznenađenje – u svoj tim dobio je još jednu djevojku. „Cijelo vrijeme pitam tko je ova cura koja sjedi sama za šankom.“ kazao je Matej na čiju pojavu nije ostao ravnodušan. „Sad s mojim dolaskom, mislim da će se sve okrenuti na glavačke. Tek sada cure imaju pravu konkurenciju.“ kazala je Korina, nova Matejeva djevojka. Hoće li se njezinim dolaskom u grupu sve preokrenuti te kako će ostali kandidati riješiti razmirice sa svojim djevojkama, ne propustite doznati već u idućem nastavku showa 'Ženim sina?'.

Ključne riječi

Komentara 2

RO
Roses
05:48 15.10.2019.

Zoltianna, idi u jemen ili siriju i tamp ces naci djevojku za jedan dan i noc

ZI
zip123
07:32 15.10.2019.

Sta ti se mora dogoditi u zivotu da sudjelujes u tako necemu?Sta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije