Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dom iz snova

Petra Ecclestone milijune uložila u kuću Arona Spellinga

petra ecclestone (1)
W magazine, reuters
09.01.2013.
u 20:14

Bogata nasljednica u vili sa 14 soba, 27 kupaonica, bazenima, frizerskim i pedikerskim salonom živi sa suprugom Jamesom

Petra Ecclestone lani je kupila vilu pokojnog redatelja serija \"Dinastija\" i \"Beverly Hills\" Aarona Spellinga u L.A.-u za 493 milijuna kuna. Antikni namještaj, kristalne lustere i kičaste dekoracije bacila je u smeće. Uložila je milijune dolara kako bi joj kuća bila moderna. Starinsko predvorje obložila je mramornim pločama, a zlatnu ogradu koja joj je izgledala jeftino obojila je u crno.

– Imam dječački stil i ne kompliciram. Volim neutralne boje i oštre linije – rekla je mlađa kći vlasnika formule 1 Bernieja Ecclestonea. Za kinodvoranu je kupila namještaj od pliša i egzotičnog drveta.

– Jedino staro u kući moja je lutka Mickey Mouse koju imam od rođenja – smije se Petra. Za uređenje je angažirala oko 500 radnika. U vili sa 14 soba, 27 kupaonica, bazenima, frizerskim i pedikerskim salonom živi sa suprugom Jamesom (28).

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
20:40 09.01.2013.

uredla je to u bosanskom stilu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije