Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petar Cvirn prekinuo s djevojkom

Petar Cvirn slobodan kao ptica!

cvirn petar
nn
03.02.2010.
u 14:53

– Nisam od onih koji djevojke biraju po izgledu. No evo, ako nešto trebam izdvojiti, onda bi to bio osmijeh. Jer, njime me je privukla moja djevojka – rekao je Petar Cvirn prije dva mjeseca.

 – Slobodan sam kao ptica – izjava je kojom nam je glumac Petar Cvirn otkrio da je prekinuo vezu sa svojom “misterioznom djevojkom”. Ali i da je spreman za nove ljubavne avanture. Prije točno mjesec dana, u kratkom intervjuu za Večernjakov Ekran, 23-godišnjak iz serije “Dolina sunca” pričao nam je sasvim drugu priču.

– Nisam od onih koji djevojke biraju po izgledu. No evo, ako nešto trebam izdvojiti, onda bi to bio osmijeh. Jer, njime me je privukla moja djevojka – rekao je tada Cvirn. Što je razdvojilo dvoje ljubavnika, ne zna se. Nagađa se samo da bi to mogle biti želje mladoga glumca da se ode usavršavati u Ameriku, ali i njegova česta druženja s kolegicama sa seta.
Bilo kako bilo, zgođušni Petar Cvirn okrenuo je novi list, a udvaračica mu, svakako, neće nedostajati. Da može birati, pokraj njega bi se našla neka crnka, otkrio nam je na pitanje kojoj bi Hrvatici “prodao” svoj poljubac.
– Franki Batelić jer mi je simpa, Severini jer je Severina. Kužite što vam hoću reći? – rekao je glumac Petar Cvirn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije