Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šarmantni glumac

Petar Cvirn ne može se obraniti od obožavateljica

petar cvirn
20.01.2010.
u 09:20

Iako je trenutačno slobodan, kad je ljubav u pitanju, Petar je volio sjediti na dva stolca pa je jednom istodobno hodao s dvije djevojke, a na kraju su ga obje ostavile

Otkako se pojavio u sapunici "Dolina sunca", 23-godišnji glumac Petar Cvirn ne može se obraniti od obožavateljica. Za sve je njih dobra vijest što je Petar slobodan. Iako se čini miran i povučen, glumac je imao svojih vragolanskih faza.

- Kad sam bio mlađi, istodobno sam bio u vezi sa dvije djevojke, no s obzirom na to da su žene mudrije od muškaraca, obje su me na kraju ostavile - rekao je Petar tjedniku Story i otkrio da je prava romantična dušica koja voli iznenaditi djevojku gledanjem zalaska sunca i to s vrha Dinamova stadiona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije