Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili smo... Željka Pervana

Pervan: Život s pet žena je predivan jer me sve vole

pervan
Pixsell
26.02.2010.
u 14:56

Čovjek s aureolom najsmješnije osobe u zemlji, Željko Pervan, baca se u pjevačke vode. A za njegov veliki debi u showu “Zvijezde pjevaju” priprema ga pjevačica Maja Blagdan.

Čovjek s aureolom najsmješnije osobe u zemlji, Željko Pervan, baca se u pjevačke vode. A za njegov veliki debi u showu “Zvijezde pjevaju” priprema ga pjevačica Maja Blagdan.

Počele su probe. Kakva je Maja učiteljica?

– Divna je, ali uz njezin glas čovjek teško može imati samopouzdanje zbog svoga. No Maja me tješi, doduše samo verbalno, bez tapšanja po ramenu jer nema tako duge ruke da me lupka po ramenu kada sjedimo jedno nasuprot drugome na probi.

Brzo reagirate na asocijacije. Na što pomislite kada vam kažem “slavuj”?

– Na Andersenovu priču o dva slavuja. Nemojte me navlačiti da pomislim na sebe i svoje pjevanje, ono je više nalik na glasanje drugih ptica poput tetrijeba ili svrake. Ah, ta moja lažna skromnost!

Nikada niste bili na utakmici niti popili pivo!?

– Krivo. Pivo sam probao staviti u usta. Katastrofa. Gorko je i zaudara. No sve to skupa ne osuđujem, jednostavno nemam receptore za te krasote.

Imate četiri kćeri. Kako vam je živjeti s pet žena?

– Predivno jer me sve vole, a to je preduvjet za sreću sa ženama. Sretne su zbog mog nastupa u showu i zamolio sam ih da barem javno navijaju za mene!

Komentara 8

Avatar gilera
gilera
14:39 27.02.2010.

jebiga pervane,sve je to super što imač 4 kćeri,čak sam jednu vidio kako pjeva prekrasno svarno ima predivan glas, ali mi bi voljeli nasljednika!!

CA
carinik
15:26 26.02.2010.

ah...tuzna fotka....ceka sina da zaigraju nogomet.....

Avatar karlo5
karlo5
18:58 27.02.2010.

Kakva nam je estrada možda uspije i u solo karijeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije