Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALJENI ALBUM

Personifikacija prave ljubavi u novom spotu grupe Zwouk

Zwouk
Foto: Promo
1/4
16.04.2020.
u 12:30

U spotu se pojavljuje i njegova kći Darija, koja je na snimanju imala 15 godina, a danas je studentica druge godine Akademije dramskih umjetnosti u Novom Sadu, i njoj je Vučko i posvetio album

Grupa Zwouk danas je predstavila treći singl sa svog hvaljenog albuma "Do kraja boli", koji je u izdanju Croatia Recordsa objavljen krajem 2018. godine. Zanimljivo je da su prvi kadrovi spotova nastali još prije četiri godine u Beogradu, a dovršen je lani u Makarskoj.

- Redatelj je Darko Mihalić, s kojim sam surađivao radeći mu glazbu na njegovim dokumentarcima. On je i pratio snimanje albuma jer je bila ideja da se napravi dokumentarni film o tome, budući da je snimala ekipa iz više gradova -  Makarske, Beograda, Zagreba, Pariza - kazao nam je Ivica Vučko, frontmen Zwouka. 

U spotu se pojavljuje i njegova kći Darija, koja je na snimanju imala 15 godina, a danas je studentica druge godine Akademije dramskih umjetnosti u Novom Sadu, i njoj je Vučko i posvetio album.

- Drugi dio spota snimali smo u kaštelu u povijesnom zaseoku Kotišina kod Makarske, koji je u međuuvremenu obnovljen. SImbolika u spotu je da se snimalo u kuli ljubavi koja se obnavlja, a moja Darija je tu bila idealna kao personifikacija prave ljubavi - ponosno će Vučko koji trenutačno u Makarskoj radi na novim pjesmama, koje bi trebala zamijeniti album "Do kraja boli".

- Album je dobio dobre ocjene nakon izlaska, a kasnije kao da su nas zaboravili i nisu nas ni spominjali u raznim izborima za najbolje albume, pjesme i slično - dodao je Vučko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije