Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunit će obećanje

Patricia Klasnić: Ivan ima novi život, tu nema mjesta za mene

ivan klasnic
Foto: pixsell
1/3
22.06.2012.
u 19:20

Uskoro bivša supruga Ivana Klasnića otkrila je za IN magazin da je njihova rastava u završnoj fazi

Patrica Klasnić (35) progovorila je prvi put za hrvatske medije o rastavi od Ivana Klasnića (32). U intervjuu za IN magazin izjavila je da nogometaš vodi novi i drukčiji život u kojem nema mjesta za nju.

- Što se tiče doniranja organa, ispunit ću obećanje. Pomoći ću mužu bilo kad i bilo gdje - rekla je Nijemica koja s nogometašem ima kćer Fabienne Coleen (5).

Otkrila je da je njihova rastava u završnoj fazi.

- Mislim da je za nas oboje važno da se to privede kraju. On mora dalje živjeti svoj život onako kako on to želi. Čini se da se moj muž preporodio. A i ja želim nastaviti dalje i živjeti normalnim životom. Bez skandala i tako da se mogu opet pogledati u zrcalo - kaže Patricia.

Ne krije da ju je jako pogodila i ponizila njegova nevjera jer misli da je uvijek davala sve od sebe.

Prisjetila se nenajavljenog posjeta nogometašu u Manchesteru kada je u stanu pronašla dokaze o njegovoj nevjeri.

- Našla sam stvari koje nikad nisam željela vidjeti. Stvari koje su me jako povrijedile. Ne želim da mi se laže i da me se vara. Našla sam mnoge stvari. Od zaprljane posteljine do mrlja od šminke u kupaonici, mrlje na mojoj odjeći koje nisu bile moje. Štošta sam našla - rekla je.

Komentara 14

OB
-obrisani-
11:24 23.06.2012.

morao je to malo diskretnije da radi. nije njoj ni problem sto ju je varao nego to sto je saznala i videla sminku i njenu zaprljanu odjecu. da joj je smetalo onda bi pitala zasto se to desilo, sta je to sto ona nije mogla da pruzi.

OB
-obrisani-
11:25 23.06.2012.

I jos mu zeli darovati bubreg? E, ja ne bih sigurno!

Avatar rangojack
rangojack
10:32 23.06.2012.

Balkanska krv je proradila kod Klasnica...tu nema pomoci..ahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije