Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ultra europe

Partijaneri zaposjeli Split!

Ultra Europe
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/5
11.07.2014.
u 17:52

Novo, drugo izdanje najvećeg festivala elektronske glazbe u regiji održat će se od 11. do 13. srpnja na Poljudu...

Posjetitelji Ultra Europe festivala prošetali su prije večerašnjeg partyja centrom Splita. Novo, drugo izdanje najvećeg festivala elektronske glazbe u regiji održat će se od 11. do 13. srpnja na Poljudu. Očekuje se tisuće posjetitelja iz više od 100 država svijeta, a za trećinu bolja prodaja ulaznica nego lani garantira da će Split ovih dana pucati po šavovima.

Čast da otvori večeras drugi Ultra Europe festival pripala je Hardwellu, trenutno najboljem DJ-u na svijetu. Budući da je rekao kako je atmosfera u Splitu luda te da obožava nastupati u njemu, čini se da partijanere čeka sjajna večer.

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

>>DJ Hardwell: Publika u Splitu je luda, obožavam tu atmosferu

Komentara 6

LO
lopti28
18:34 11.07.2014.

"Hrvatski" mediji više promoviraju onaj raspali Exit u Srbiji nego Ultru u Hrvatskoj?Zašto je to tako?Na Exitu je preko 80% posjetitelja su domaći a niti 20% strani turisti ( od toga 10-ak% iz bivše Jugoslavije) a na Ultru od 140 tisuća ljudi čak 90 % su stranci!! Dakle vidi se da je Ultra jači festival,ali naši mediji moraju promovirati region a ne Hrvatsku!

KV
kvatrić
20:23 11.07.2014.

Dobro Livno kaže. I prošle godine, tko je htio mogao se objektivno informirati o publici ("partijanerima") i ponašanju na Ultri. Prošle godine izgledalo je kao da se sav ološ sa Zapada sjatio na Poljud. Splitska hitna pomoć je bila zatrpana izbljuvanim, zasranim, upišanim, polumrtvim "partijanerima". Liječnici i ostalo osoblje su bili u šoku od životinjskog ponašanja "napredne" mladeži. A po najavama ove godine će biti još gore.

MA
Markocrooo
18:36 11.07.2014.

ogromna gay parada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije