Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENI PAR

Paris Hilton (40) se udaje! Bogata i neukrotiva nasljednica odlazi pred oltar nakon godinu dana veze

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
17.02.2021.
u 22:30

Nasljednica hotelskog lanca Hilton, poduzetnica Paris Hilton, nakon godinu dana veze objavila da se udaje.

Jedna od najpoznatijih bogatih nasljednica na svijetu Paris Hilton (40) stat će pred oltar s dečkom Carterom Reumom (40) nakon godinu dana veze, piše Vogue. Kako se doznaje, prosidba se odvila na privatnom otoku 13. veljače, a na svojoj ruci Paris od tada nosi dijamantni prsten kojeg je dizajnirao poznati dizajner nakita Jean Dousset.

- Uzbuđena sam zbog sljedećeg poglavlja i što imam tako suportivnog partnera - kazala je Hilton te dodala kako su u vezi jednaki i da čine jedno drugo boljim osobama. - Definitivno ga je vrijedilo čekati! - zaključila je Paris.

Vijest je potvrdila i videom na svom Instagram profilu opisavši kako je Carter za godišnjicu organizirao romantično putovanje, a onda tijekom šetnje na plaži kleknuo i zaprosio ju.

- Rekla sam da, da zauvijek. Ne postoji nitko drugi s kime bih htjela biti zauvijek - napisala je Paris.

Inače, Paris je prošlog tjedna svjedočila o seksualnom zlostavljanju u internatu u školi Provo Canyon, saveznoj državi Utah. O tome je prvi put pričala u dokumentarcu koji je šokirao svijet, a suđenje je samo nastavak priče o noćnoj mori koju je proživjela.

"Iako se škola Provo Canyon reklamirala kao vodeći centar za liječenje, činilo se kao da je sam pakao na zemlji. Plakala sam dok ne bih zaspala svake noći, moleći se da se probudim iz te noćne more", rekla je Hilton na sudu i nastavila:  "Kad sam imala 16 godina, dva čovjeka probudila su me usred noći s lisicama. Pitali su me želim li ići lakšim ili težim putem. Iznijeli su me iz mog doma dok sam iz sveg glasa vrištala i molila za pomoć", ispričala je Hilton između ostalog.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Hilton je i ranije pohađala dva slična programa za "problematične tinejdžere", a u oba je navodno bila zlostavljana. U ovome, kaže, čak 11 mjeseci nije udisala svjež zrak ni vidjela sunčevu svjetlost. Kaže i da je bila "prisiljena konzumirati lijekove zbog kojih se osjećala otupjelo i iscrpljeno". "Činilo se da uživaju u mogućnosti zlostavljanja djece", rekla je za osoblje škole. Kaže i da je redovito viđala kako su djecu tukli, sputavali, davili, pa čak i seksualno zlostavljali.

"Nije bilo nikakve privatnosti - svaki put kad bih koristila kupaonicu ili se tuširala, to se nadziralo. Sa 16 godina, kao dijete, osjetila sam kako bulje u moje nago tijelo. Bila sam samo dijete", rekla je. Ta škola i dalje radi, a suočeni su s još optužbi za zlostavljanje učenika. Optužbe uključuju premlaćivanje, drogiranje i seksualno zlostavljanje te sprječavanje učenika da kontaktiraju svoje obitelji. 

 


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije