Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalila se pratiteljima

Paradžiković: 'Moj sin je dobar za Europsku filmsku akademiju, ali ne i za hrvatski obrazovni sustav'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
06.09.2021.
u 21:00

Podsjetimo, Paradžiković je proljetos prestala raditi za ''Provjereno'', a razlog njezina neočekivanog odlaska nepoznat je javnosti. Nakon raskida ugovora s Novom TV lijepa novinarka pohvalila se završetkom studija odnosa s javnošću te tako najavila zaokret u karijeri, a nedavno je otkriveno i da će voditeljica nastaviti karijeru na novom news kanalu, a vodit će emisiju sličnu "Provjereno"

Novinarka Ivana Paradžiković (40), nekadašnja urednica i zaštitno lice emisije "Provjereno" na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju sa sinom Hugom koji je danas trebao krenuti u prvi razred srednje škole, no ipak je ostao kod kuće budući da se nije uspio upisati u željenu državnu gimnaziju.

-Dovoljno dobar za Europsku filmsku akademiju, ali ne i za hrvatski obrazovni sustav!! Prvi dan srednje škole moj je sin proveo doma jer još uvijek nije imao školu! Zašto? Jer je prošao s 4.8 i nije upao ni u jednu od šest gimnazija u koje se prijavio!- započela je novinarka.

Foto: Instagram

-Imao je nesreću da je išao u osnovnu školu gdje se petice nisu dijelile šakom i kapom, već je profesorima bilo važno da djecu nečemu nauče. 4.4 je tamo 4, a ne 5. I meni je to oduvijek bilo normalno i jedino ispravno i prihvatljivo... Samo što ja nisam bila svjesna da je svijet odavno postao nenormalan! Šest gimnazija u gradu Zagrebu upisale su samo djecu s 5.0. Zamisli, čovječe! Nekoliko razreda s 30-ak učenika i svi 5.0- zaključila je Paradžiković, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji.

"Konačno da netko to kaže na glas!!! Bravo!", "Bravo za sina i za mamu", "Sretno Hugo", "Bravo draga moja. Hugo samo naprijed ne moraju svi biti 5.0", pisali su joj ispod fotografije.

Podsjetimo, Paradžiković je proljetos prestala raditi za ''Provjereno'', a razlog njezina neočekivanog odlaska nepoznat je javnosti. Nakon raskida ugovora s Novom TV lijepa novinarka pohvalila se završetkom studija odnosa s javnošću te tako najavila zaokret u karijeri, a nedavno je otkriveno i da će voditeljica nastaviti karijeru na novom news kanalu, a vodit će emisiju sličnu "Provjereno". 

VIDEO Severina nam potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

Ključne riječi

Komentara 40

JO
Jole121
21:16 06.09.2021.

Sve je to posljedica helikopterskih roditelja koji kad dijete dobije 4 lete u školu kao bijesne harpije i odma grakču na profesore kako se oni usuđuju njihovom malenom anđelu dati išta manje od 5. Jer ako nema 5.0 kako će upasti u gimnaziju “da ne bude morao raditi.” A nego šta će nego raditi? Zar je sramota biti parketar? Eto, kad je meni trebalo raditi parkete je čovjek za tjedan dana posla zaradio skoro prosječnu hrvatsku plaću bez pol problema. Ali ne, sramota je raditi kod nas

KU
Kuronja20cm
21:44 06.09.2021.

Pa i Hrvatska je EU.Ako ne mozes a bas zelis upisat u nss nesto,odes u EU di mozes.Ne znam zasto se u nas drami oko "odlazaka"?? A slave se transferi nogometasa??? Sto ,nogometas smije otivi na bolje a inzinjer ne bi smio??

VA
Vajced
22:12 06.09.2021.

Iako je vecina komentara u redu,ipak se slazem da treba uvesti prijemne ispite u srednje obrazovanje.Cinjenica je da ima veliki broj osnovnih skola sa niskim kriterijima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije