Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je i suza

Pao prvi poljubac! Djevojke ostale u nevjerici kada su čule koga ljubi Savršeni

Foto: RTL
1/3
16.09.2019.
u 11:52

Prije spoja s Gospodinom Savršenim kandidatkinja se rasplakala od sreće.

U vili Gospodina Savršenog odnosi postaju zaista ozbiljni. Spojevi nasamo sve su češći, ljubomora sve veća, a konkurencija sve opasnija i nitko ne gubi vrijeme.

 „Iako volim šetati sam, vrijeme je da tome dođe kraj. Pokazat ću ti dio mene, nadajući se da ćeš mi otkriti cijelu sebe“, pročitala je Samra pismo Gospodina Savršenog upućeno jednoj djevojci s kojom je odlučio provesti romantičan dan zajedno. Ime na kraju pisma bilo je - Nikolina!

„Jako mi je drago i jedva čekam“, riječi su koje je uspjela prozboriti sretna odabranica, a od silnog ushićenja se i rasplakala od sreće. Djevojke neće moći sakriti svoju ljubomoru, koja će postati još veća nakon što doznaju da je na spoju pao i prvi pravi poljubac! Nikolina iz sjene tako postaje opaka konkurencija svim natjecateljicama.

Šok i nevjerica zavladat će vilom, a tko će se teško nositi s posljedicama ljubomore i kako će doći do poljupca, nikako ne propustite pogledati večeras u 20 sati na RTL-u!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije