Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna je stvar presudna

Atraktivna Sara iz 'Gospodina Savršenog' otkrila kakvi je frajeri privlače

Foto: Instagram
1/4
15.09.2019.
u 21:19

Sara je studirala kemiju u Italiji, a trenutačno radi u marketingu. Voli čitati knjige, a za sebe kaže da je pozitivna osoba otvorenog uma koja u svemu pokušava vidjeti nešto dobro.

Sara Janković kandidatkinja je druge sezone showa 'Gospodin Savršeni' koja za sebe kaže da nije pretjerano romantična, ali voli večere uz more i zalaske sunca. Njezin idealan muškarac može je privući finim manirama, inteligencijom, markantnim izgledom te velikim poznavanjem opće kulture. Ipak, najviše će joj je svidjeti dečko koji ima dobar odnos s mamom, ispričala je za RTL.hr.

„Nisam sigurna ni vjerujem li uopće u ljubav, ali došla sam dati priliku ljubavi“, kaže Sara koju privlače muževni, tamni i markantni muškarci. „Izgled je ionako manje važan ako primijetim da je on samouvjeren, sam sebi dovoljan i posvećen onome što voli“, objašnjava te dodaje: „Slaba sam kada čujem da ima duboki glas…'

Priznaje da dosad nije spoznala intenzivnu ljubav. „Moja su iskustva bila šarolika, vrckava i lijepa, ali suviše plitka da bih ih nazvala ljubavnima“, kaže te dodaje kako je njezin adut u odnosu na ostale djevojke u showu to što nema što izgubiti.

Sara je studirala kemiju u Italiji, a trenutačno radi u marketingu. Voli čitati knjige, a za sebe kaže da je pozitivna osoba otvorenog uma koja u svemu pokušava vidjeti nešto dobro.

Uz to, bavi se jogom, bicikliranjem i meditiranjem, a jako joj je bitna harmonija u životu. „Kad mi je život harmoničan, više sam svoja. Ipak, ponekad se izgubim i u svojoj hedonističkoj strani“, priznaje Sara koja obožava filozofiju.

„Najviše se vodim filozofijom koja ne daje previše na važnosti i dubini ovom životu kao cjelini, a naglašava samoispunjenje čovjeka kao individue. Arthur Schopenhauer i Carl Jung moj su izbor“, kaže Sara koja ima svoje posebne rituale za koje gledatelji još ne znaju. „Primjerice, zimi volim slušati Tartinijev 'Devil's Trill' i piti crno vino uz kamin dok promišljam o svim očitim apsurdnostima ovog svemira“, objašnjava. A na pitanje kako sebe opisuje, kratko kaže: „Budistički svećenik i spartanski ratnik u jednom tijelu.“

Osim filozofijom, Sara se intenzivno bavila kemijom pa ju je studij odveo u Italiju. „Sve moje dotadašnje obrazovanje vodilo se na talijanskom jeziku, pa je odlazak u bella Italiju bio spontan i neupitan“, kaže crnka koja je spletom okolnosti završila u marketingu i priznaje da obožava svoj posao.

Komentara 4

NI
nikolinaxxy
13:03 23.09.2019.

ako je ona atraktivna, ja sam Angelina Jolie!

Avatar klopotec
klopotec
07:32 16.09.2019.

samo "studirala" kemiju ili završila kemiju u Italiji. He,he,he

GG
Gigson_gg
08:54 16.09.2019.

Sigurno oni šta su u minusu u banci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije