Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mjere opreza

Panika na setu! U Italiji obustavljeno snimanje filmskog spektakla s Tom Cruiseom

Nemoguća misija
Foto: Youtube screenshot
1/3
25.02.2020.
u 10:40

U dogovoru s venecijanskim vlastima, Paramount je obustavio snimanje novog nastavka "Nemoguće misije" zbog rizika od širenja koronavirusa.

I dok broj zaraženih koronavirusom u Europi nastavlja rast, a trenutno žarište najvećeg porasta oboljelih je u susjednoj nam Italiji, pojava nove bolesti u Veneciji natjerala je ekipu iz Paramounta da otkažu daljnje snimanje kultnog nastavka "Nemoguće misije 7", piše Yahoo.

Naime, najveći broj zaraženih izvan Kine, Japana i Južne Koreje trenutno bilježi Italija, a u Veneciji gdje se održava snimanje filmskog spektakla s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi, vlada je zabranila javna okupljanja kako bi smanjili rizik od širenja zaraze. 

Nemoguća misija
1/5

Ekipa iz Paramounta se trebala zadržati ovdje tri tjedna prije nego što nastave snimati na drugim lokacijama, a nakon dogovora s lokalnim vlastima otkazali su snimanje u gradu na vodi.

- Zbog mjera opreza i daljnje sigurnosti te dobrobiti našeg tima te svog truda venecijanske vlasti da zaustave javna okupljanja kao odgovora na prijetnju koronavirusom, odlučili smo promijeniti plan produkcije našeg trotjednog snimanja u Veneciji. Tijekom ove stanke želim biti obzirni prema svim brigama tima i dopuštamo im povratak kući dok ne nastavimo s produkcijom. Nastavit ćemo pratiti situaciju i surađivati sa zdravstvenim i drugim institucijama s obzirom na napredak situacije - stoji u službenoj izjavi Paramount tima.

Lokas je ponovno posjetio studio Večernjeg lista, ovaj put prije finalne epizode hvaljene serije.

Prema pisanjima tamošnjih medija, zvijezdu filma Toma Cruisea zadržali su u luksuznom hotelu nakon što su odlučil da snimanje ne ide dalje, ali pojavile su se i informacije da Tom nikada nije ni stigao u Italiju.

Podsjetimo, trostruki dobitnik Oskara igra glavnu ulogu u akcijskom filmu  "Nemoguća misija" kroz svih sedam nastavaka, a zadnji se očekuje u kinima 23. srpnja iduće godine. Franšiza je ukupno zaradila s prethodnim filmovima 3.57 milijardi dolara.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije