Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi pomirbu

Slavni glumac godinama ne viđa dijete, a sada uvjeren da nije njegovo!

tom
Foto: Jackson Lee/Press Association/PIXSELL
1/6
26.07.2019.
u 21:15

Mnogi insajderi slažu se da nema namjeru pomiriti se i razgovarati s Katie i Suri. Domingo je samo potvrdila da Tom nije previše uzrujan zbog toga.

Bivša snaha slavnog opernog pjevača Placida Dominga, Sam Domingo ne prestaje otkrivati tajne slavnih Scijentologa, a posebno se prihvatila glumca Toma Cruisea.

Naime, Tom navodno godinama ne viđa svoju kći Suri koju ima s glumicom Katie Holmes, a o tome su pisali već svi svjetski mediji.

Mnogi insajderi slažu se da nema namjeru pomiriti se i razgovarati s Katie i Suri. Domingo je samo potvrdila da Tom nije previše uzrujan zbog toga.

- Da može 'spasiti' svoju kći od majke, on bi to napravio, ali njemu to ništa ne znači jer zbog svoje vjere smatra da će ju vidjeti u drugom životu i da ova Suri nije njegova  - kaže Sam.

Tom je svjestan da je Suri njegova biološka kći, ali on misli da će se susresti s njom nekad negdje u svemiru.

Pogledajte koje su slavne osobe prešle na Islam:

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Kaladin
Kaladin
22:10 26.07.2019.

Hoće li mu "negdje u svemiru" oprostiti što ju je na Zemlji zanemario...

ST
Starotopoljanin
22:18 26.07.2019.

manijak on i njegva scetologija.imat slatku kci i vidati ju u drugom zivotu,abnormalan tip.

Avatar dras32
dras32
08:47 27.07.2019.

Scijentolozi baš vole takve kao Cruise koji imaju para, a i meni bude toplo oko srca kad se nađu igrači koji takvim budalašima te pare i uzmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije