Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušena idila

Panika na Farmi, stršljen je ubo jednog farmera

Foto: Nova TV
1/4
21.09.2018.
u 13:57

Ozren: To je stršljen koji se očito noćas zavukao u kuću, mislim da to nitko nije mogao predvidjeti, tako da ja ne krivim u ovom slučaju gazdu

Jasmin je ponovno nastradao, a ovoga puta od uboda stršljena. Dok su farmeri panično hodali oko kuće žaleći Jasmina, u pomoć mu je odmah priskočio Ozren svojom terapijom.

"S obzirom na moje vještine, odmah sam mu pomogao s bioterapijom da mu olakšam otok i smanjim bol. Nekako je ispalo da sam iscjelitelj na farmi", kazao je Ozren osvrnuvši se na uzrok ove nezgode:

"Ja ne znam je li gazda znao za to i za cijelu tu priču, ali stršljene treba eliminirati, hvatati ih. Nije tu stvar cijelog gnijezda. To je jedan stršljen koji se očito noćas zavukao u kuću, mislim da to nitko nije mogao predvidjeti, tako da ja ne krivim u ovom slučaju gazdu."

Gazda Frane opet je u problemima, a kako kaže, najveći problem je što farmeri ne shvaćaju Farmu kao i on. Ističe kako se jasno mora znati tko je gazda, a tko su sluge, a mnogi tu podjelu i zaduženja ne shvaćaju kao i on.

"Kakve su to sluge? Ne igraju uopće uloge, oni nemaju pojma ni gdje su ni što su!" uzrujano je govorio Frane sklonivši se u pušnicu, dok je Jasmin, koji mu je pravio društvo, dodao da su farmeri još izgubljeni. "Oni pričaju gluposti, o teretanama, pa trebao si ostati kod kuće i biti u teretani. Imaju pureći mozak", odrješito će Frane.

Pogledajte video najezde stršljena u Dalmaciji:

Ključne riječi

Komentara 2

KR
Krotila
14:28 21.09.2018.

farma ludaka

GU
Gumbar136
15:30 21.09.2018.

kad mene hpići šršan odma ugiba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije