Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na selu

Đurđica je prva duelistica, a među farmerima je počelo kalkuliranje

Foto: Nova TV
1/12
21.09.2018.
u 08:41

Ja sam ovo očekivala, tako da nisam iznenađena, niti emotivno povrijeđena. Ništa me ne iznenađuje.“, podijelila je svoje osjećaje Đurđica

Davor Dretar Drele uputio se u posjet farmerima kako bi odabrali prvog ovogodišnjeg duelista. Osamnaestero natjecatelja okupilo se za stolom kako bi svatko podijelio šibicu onoj osobi za koju smatra da bi trebala biti prvi duelist.

Tako se ispred Đurđice našlo najviše šibica te je postala prva ovogodišnja duelistica. „Ja sam ovo očekivala, tako da nisam iznenađena, niti emotivno povrijeđena. Ništa me ne iznenađuje.“, podijelila je svoje osjećaje Đurđica. Đurđica je spakirala svoje stvari i preselila se u duelističku kućicu u kojoj će boraviti sve do dvoboja, a jedina osoba koja joj smije dolaziti u posjete je njezin kolega, sluga Srećko.

„Gospođa Đurđica po mom sudu je gradsko dijete. Njoj je ovdje sve strano, njoj je sve nepoznato, njoj je sve fuj. Ona jedino može ići na znanje. Cure su sve jače od nje. Definitivno! Ja mislim da je njenoj priči kraj.“, komentirao je Srećko odabir Đurđice za prvu duelisticu. Dok je većina farmera šibicu dala Đurđici, Maja P. je odlučila svoju šibicu dati Srećku:

„Meni je Đurđa dobra osoba, a što se tiče čistoće ni meni se ne sviđa. Ja sam tu šibicu dala Srećku zato što su svi navalili na nju.“, te je dodala kako se u zadnje vrijeme zbližila s njom. Iako je Đurđica prva duelistica to ne znači da će i napustiti farmu jer je čeka odabir drugog duelista. Među farmerima je već počelo kalkuliranje koga bi Đurđa mogla izazvati u dvoboj.

Dok je Jasmin tvrdio da će njega uzeti u dvoboj, Matej je dovikivao Đurđici: „Evo stvarno daj me izaberi! Ja sam ti ozbiljan!“, no Kristina ih je sve uvjeravala da će Đurđica odabrati neku curu. Dok joj je pravio društvo u duelističkoj kućici, Srećko je iskreno rekao Đurđici:

„Ako neće biti na znanje, male su ti šanse.“. Na Đurđici je sada da odabere drugog duelista koji će se boriti s njom u dvoboju, a tko će to biti, tek ćemo vidjeti. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije