Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto još traje

Mirjana Hrga u kupaćem kostimu poručila: Znam, znam, nije fer...

Mirjana Hrga
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
21.09.2018.
u 09:13

Otkako se povukla s malih ekrana, voditeljica i novinarka sve više vremena provodi na moru, a na Lošinju je obnovila staru kuću koju sada iznajmljuje turistima.

Mirjana Hrga nakon odlaska s RTL-a povukla se iz novinarskih voda i posvetila se novim interesima.

Posvetila se svom posebnom projektu, kako je nedavno otkrila za 100posto. Kupila je stotinu godina staru kuću na Lošinju, potpuno je adaptirala te počela iznajmljivati turistima. 

Sve više vremena, umjesto u Zagrebu, sa suprugom Stašom Stefanovićem provodi na moru, odakle se jučer javila i svojim obožavateljima na Instagramu. Bivša urednica i voditeljica RTL-a Danas objavila je fotografiju u kojoj je u kupaćem kostimu i napisala je:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Znam, znam ... nije fer :-) #Losinj #osor

A post shared by mirjana (@hrgam) on

 

 

– Znam, znam, nije fer...

Netko od obožavatelja joj je ispod fotografije napisao "Ursula", aludirajući na Ursulu Andress koja u sličnoj pozi i sličnom badiću izlazi iz mora u "Dr. No".

– Meni ljeto još traje. Uživam u ljepotama jednog od najljepših, najstarijih i javnosti najmanje znanih gradova Mediterana, u Osoru gdje dane provodim na brodu, na otoku gdje sam sagradila kuću. U Zagreb ću se vratiti kada mi dopuste poslovne prilike – poručila je Hrga u intervju za 100posto.

Pogledajte gdje su i što danas rade nekada poznate TV voditeljice i urednice

Ključne riječi

Komentara 19

AG
Agricola
09:32 21.09.2018.

Ovo je ona jugoslavenka koja je pitala "što to Hrvati imaju s Dubrovnikom". Po čemu je ta neinteligentna žena bitna?

Avatar nisam_robot
nisam_robot
09:24 21.09.2018.

Dobraaa!

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
09:40 21.09.2018.

A Srbin kalajiše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije