Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde pjevaju

"Padala sam na dečke s gitarom, a sad mi pjesme šalju mailom"

nataša janjić
Foto: HTV
1/3
06.05.2011.
u 11:30

Nataša Janjić otkriva kako je svladala početnu tremu i uz koje su trikove ona i mentor Marko Tolja stigli do finala showa

Po energičnim nastupima Nataše Janjić vidi se da uživa na pozornici. Zahvaljujući showu uspjela je spojiti dvije ljubavi – glumu i pjevanje. Vatrenu crvenokosu u showu je ukrotio Marko Tolja i njegova čvrsta ruka i naklonost publike dovela ih je do finala pete sezone.

– Bila sam u nevjerici kada je favorit cijele ekipe Mario Petreković ispao. Svake subote smo svi programirani na tu mogućnost, ali uvijek se nadaš da ćeš ostati što dulje. Lijepo je kad i publika osjeti tvoje veselje i iskrenost i glasa za tebe kako bi te još jednom mogla slušati. Zahvalna sam svima koji su mi omogućili da budem sretna do kraja i da time usrećim i njih – razdragano će glumica čija su se dosadašnja pjevačka iskustva svodila na pjevanje u školskim zborovima i predstavama.

– Pjevam otkad znam za sebe. U mojoj kući uvijek se slušala glazba ili na radiju koji se nije gasio ili na kazetofonu, sviralo se i pjevalo u društvu. Moja pokojna baka voljela je pjevati, i to prekrasno, a tvrdila je da pjeva samo kad je tužna. Glazbu, naprotiv, osjećam samo kao veselje i zvučnu kulisu života – kaže Nataša i zato, kad je tužna, isključi glazbu kako je ne bi kvarila tugom. Iako je glazba prati oduvijek i kroz glumu se naviknula na nastupe pred publikom, trema ju je pojela u prvim emisijama.

– Marko me najviše kritizirao zbog treme koju sam nekoliko emisija obuzdavala, a koja mi nije dopuštala da dam najbolje od sebe, da budem bolja nego na probama. Nekoliko posljednjih emisija potpuno je nestala i počela sam istinski uživati, a to su i publika i žiri osjetili. Jako sam zadovoljna, svaki nastup postao mi je kao mali glumački zadatak koji s veseljem svladavam.

Druženja petkom do rane zore kod suparnice Marije Borić postala su ritual, a osim što se zajedno druže i savjetuju jedni druge, Nataši je upravo Marijin mentor dao koristan savjet:

– Ervin mi je rekao kako je glasnice dobro ugrijati tihim mumljanjem. Otkrila sam i da pomaže ne gledati u svoje navijače u publici pa mi bude malo lakše.

Među njenim brojnim navijačima najglasniji je sigurno njen dečko Joško Lokas, a prije svake emisije Nataša svrati kod roditelja po dozu ohrabrenja. Najgora noćna mora joj je što cijeli dan prije showa provede u visokim potpeticama, od generalne probe do kasno navečer kad je show gotov.

– I emisija uživo me malo plaši. Pomalo mi noćnu moru stvara i činjenica da svakodnevno u kazalištu igram predstave, a nerijetko imam i gostovanja po Hrvatskoj, što mi stvara dodatan napor uskladiti sve to, a pritom ostati odmorna i koncentrirana – objašnjava Nataša. Nepoznati obožavatelji očarani Natašinim pjevanjem molili su je da pokuša u show progurati neke pjesme koji oni vole.

– Bilo mi je jako simpatično kad su me to molili, ali nažalost bilo je neizvedivo. Ima dosta komentara na nastupe, i to samo pozitivnih – kaže glumica. Zbog njezina angažmana u showu susjedi nisu previše patili jer su se već navinuli na njen dalmatinski temperament, pjevušenje i glasno izgovaranje tekstova prije predstava.

O pokušajima osvajanja sviranjem i pjevanjem Nataša nam je otkrila:

– Jednom davno bilo je fora padati na dečke s gitarom u rukama, a poslije se to pretvorilo u darivanje ljubavnih pjesama preko interneta. Jedan je bio vrlo uporan i uspješan.

O pobjedi ne razmišlja, ali zna da će tulum nakon showa biti odličan i da će svi jednako veseliti neovisno o rezultatu.

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:00 06.05.2011.

ah,da ah,..jadna ti vidi se na tebi da si često padala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije