Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Maestro'

Ozren Grabarić neočekivanu pobjedu slavio s roditeljima

Ozren Grabarić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
10.11.2014.
u 09:00

Dirigiranje je usporedio sa zaljubljivanjem, a uvjeren je da će mu znanje stečeno u emisiji u budućnosti pomoći u glumačkom poslu

Glumac Ozren Grabarić u finalnoj se subotnjoj emisiji “Maestra” tresao od treme. No uspio je održati se na nogama i kući otići kao pobjednik.

– Laknulo mi je što je sve završilo jer mi je mozak bio već preopterećen novim informacijama. Lijep je osjećaj kada te orkestar proglasi najboljim – sada rasterećen kazuje Ozren.

– Ovo iskustvo produbilo je moj uvid u glazbu i znam da će mi to kad-tad koristiti i za posao – kaže Ozren.

– Dirigent pulsira pred orkestrom, on je unutrašnjost svakog glazbenika koji sjedi pred njim. Kada se zaljubljujemo, u početku rijetko koristimo riječi, sve ide od tjelesnih pulsacija. Takva je i komunikacija između dirigenta i orkestra – uspoređuje.Pobjedu je proslavio s roditeljima, sestrom i prijateljima, a o pobjedi kaže :– Moj nas je uspjeh sve skupa iznenadio, ali puno je važnije da je show uspio i da smo uspjeli zabavno promovirati klasičnu glazbu i pogotovo dirigentski posao, koji nije mahanje rukama, već velika vještina.

>>Barbara Kolar već je dobila ponudu za prvu dirigentsku gažu

>>Ozren Grabarić je najbolji dirigent i pobjednik showa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije