Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atalanta prelomila

Hrvatski reprezentativac napokon dobiva stalan dom, čeka ga Liga prvaka

Mario Pašalić
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
13.06.2019.
u 15:47

Hrvatski reprezentativac nikad nije imao prigodu zaigrati službenu utakmicu za 'svoj' Chelsea

Atalanta iz Bergama, klub koji je ove sezone ostvario izvanredan rezultat i izborio plasman u Ligu prvaka, planira aktivirati klauzulu i otkupiti od Chelseaja hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića, piše Gazzetta dello Sport.

Pašalić se prošle sezone u Atalanti nalazio na posudbi, a kako bi postao stalan član momčadi, klub iz Bergama će londonskom morati uplatiti 15 milijuna eura.

Hrvatski reprezentativac nikad nije imao prigodu zaigrati službenu utakmicu za Chelsea, a zadnje je sezone provodio na posudbama. Bio je u Elcheu, Monacu, Milanu i Spartaku iz Moskve.

Ključne riječi

Komentara 5

WT
Wtf
16:21 13.06.2019.

Momak koji skoro gdje god je bio ostavio traga i imao lijepu statistiku, konačno je dobio priliku da se skrasi i ima jos prostora da se razvije. Sretno dalje.

SS
sokac sa drave
15:56 13.06.2019.

U toliko klubova je igrao i svi su ga protjerali.Nekoliko puta za nasu repku i uvjek najgori na terenu.Dalic uvjek vadi Kovacica i gura ovoga nista korist.Kaze to je igrac buducnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije