Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novak i jelena

'Oženio sam ljubav svog života, nema boljeg osjećaja'

novak đoković
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
14.07.2014.
u 14:15

Novak Đoković i Jelena Ristić vjenčani su. Dali su intervju i prodali prava na fotografije magazinu Hello! Novac od fotografija dat će u humanitarne svrhe...

Novak Đoković i Jelena Ristić vjenčani su. Dali su intervju te prodali prava na fotografije magazinu Hello! Novac od fotografija dat će u humanitarne svrhe. – Gledajući je u vjenčanici, s osmijehom na licu dok hoda prema meni... Izgledala je poput anđela, rekao je Novak za Hello. Ni lijepa Jelena nije mogla kriti emocije.

– Bila sam jako nervozna i sve mi je u magli. Vidjela sam ga i odmah su mi se oči napunile suzama te sam počela plakati. Samo sam jako sretna i teško mi je kontrolirati emocije. Presretna sam što je Novak dio mog života, nisam mogla poželjeti boljeg partnera, ispričala je Jelena. U haljini iz kolekcije Sarah Burton za Alexandera McQueena, oduzimala je dah.

– Pokušavao sam biti svjestan trenutka i upamtiti ga. Fokusirao sam se na nju, njezin osmijeh i našu bebu. To je uistinu bio savršen trenutak, izjavio je Đoković. – Oženio sam ljubav svog života i nema boljeg osjećaja od toga. Osvojio sam Wimbledon, pripremam se za očinstvo, ne mogu tražiti više – zaključio je presretni tenisač.

>>Novak Đoković i Jelena Ristić vjenčali se i u crkvi

Komentara 8

DU
Deleted user
15:59 14.07.2014.

Tek se za 2-3 godine vidi što si oženio .-)

SE
sestrićna
08:44 15.07.2014.

a sve u ime "regiona" i partije...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:49 15.07.2014.

Koga u Hrvatskoj briga za to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije