Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problematična Brooke

Šokantno! Sin ju je čekao u sobi dok se drogirala ispred hotela

Foto: Profimedia
1/3
09.08.2019.
u 09:34

Brooke Mueller, bivša supruga Charlieja Sheena, uhvaćena je u kombiju kako se sprema konzumirati metamfetamin, donosi PageSix.

Dok ju je u hotelskoj sobi čekao 9-godišnji sin Bobby, bivša supruga Charlieja Sheena Brooke Mueller pokušavala je "uzeti jedan fiks" u kombiju ispred hotela, piše PageSix. Sklupčana u kombiju s bongom između nogu dok pokušava upaliti upaljač – to je bila slika kakvu su fotoreporteri uspjeli uhvatiti ispred aerodromskog hotela u Spokaneu u Washingtonu.

Ranije tog dana, govori im izvor, Mueller je ostavila Bobbyja u restoranu s dvojicom stranaca na sat vremena dok je otišla po drogu. Ovo nije izolirani incident u kojem Mueller ima veze s konzumiranjem opijata u okruženju svoje djece. Njezina obitelj vrlo je zabrinuta zbog ovisnosti kojoj se stalno vraća.

– Zabrinuti su zbog njezina ponašanja jer je često vodi k strancima – rekao je izvor za The Post.

Šuška se da je Brooke već 20 puta bila na liječenju od ovisnosti, a posljednji tretman imala je u siječnju 2017. godine nakon kojeg je odmah posegnula za kokainom.

Na snimci koju je PageSix nabavio, Brooke kroz mumljanje traži drogu.

– Skoro smo kod Queensa. Ono što bi nam zapravo trebalo jest, ako je moguće, nabaviti kokain, metamfetamin i crni katran, heroin – zatražila je Mueller, koja inače ima fizičko skrbništvo nad blizancima (10) koje je dobila s Charliejem Sheenom.

Podsjetimo, Mueller i Sheen vjenčali su se 2008. godine, a zahtjev za razvod predali su u studenome 2010. godine nakon što ju je napao u Aspenu. Dvije godine poslije Sheenu je dijagnosticiran HIV, a Mueller je poslije izjavila kako ni ona ni blizanci nisu zaraženi.

Pogledajte koje su najplaćenije zvijezde današnjice.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
10:33 09.08.2019.

Jesenti milu bigulicu, to je ono što smo tražili i napokon dočekali! To je moderna, progrersivna, lliberalna, tolerantna, empatična i inkluzivna mati kakva se samo može poželjeti. Ona uvelike širi granice svoje slobode koju joj jamče sva moguća ljudska prava i ne miri se s time da bude i ostane puka zarobljenica majčinske uloge, nego želi puno više i puno "sadržajnije" od toga. Hvala VL-u što nam je posredovao takvu fascinantnu vijest.

Avatar Kaladin
Kaladin
10:22 09.08.2019.

To je ok. Možda joj se sin počne osjećati kao žensko, nakon svega. Krasni su to ljudi tamo. Fluidni...

Avatar Kaladin
Kaladin
10:42 09.08.2019.

No zanima me, s obzirom kakav je Charlie, i evo kakva je ona, hoće im tko oduzet djecu? Mislim, da su black trash ili white trash, socijala bi pokupila djecu bez pitanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije