Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oženjeni za krive

Ove su hollywoodske face u braku shvatile da vole muškarce

Foto: Screenshot/PIXSELL
1/11
25.05.2019.
u 22:05

Neki su bili samo u vezama, neki pred skoro pred oltarom, a neki dugi niz godina u braku dok nisu shvatili da ih privlače muškarci.

Izgovorili su sudbonosno 'da' ženama svog života, a onda su shvatili da vole muškarce.

Svijet showbizza uistinu nikad ne može postati dosadan kad Ricky Martin izjavi da volim muškarce, iako je prethodno bio 14 godina u vezi s meksičkim modelom i TV voditeljicom Rebeccom de Albom, koja naravno to nikako nije slutila.

Foto: Press Association/PIXSELL

Kada su je 2013. pitali o Rickyju Martinu još uvijek je bila ljuta na njega i odbila je suradnju.

Možda je čak gore prošla umalo supruga NBA zvijezde Jasona Collinsa. Ističemo 'umalo' jer je s košarkašicom Carolyn Moos skoro izmjenio bračne zavjete, a 2012. dok su još bili zaručeni javno je priznao da je homoseksualac, što je za nju bio šok.

Za škotskog glumca s američkom adresom Alana Cumminga isto se nije nagađalo o seksualnoj orijentaciji. Bio je oženjen glumicom Hilary Lyon od 1985. do 1993., a ljubav svog života pronašao je kao biseksualac u umjetniku Grantu Shafferu. Od 2007. su u braku i žive u New Yorku s dva psa.

Foto: Press Association/PIXSELL

Prije nego što je priznao biseksualnost kao Cumming, legendarni 'Queenovac' Freddie Mercury bio je šest godina u vezi s Mary Austin. Priznavši joj da ga privlače i muškarci, Austin ga je ostavila i unatoč tome bila je kraj njega u zadnjim danima života 1991. godine kad je umro od posljedica AIDS-a.

Australski glazbenik Peter Allen bio je u braku s divom Lizom Minelli čak sedam godina. Nakon rastave priznao je da voli muškarce i od 1970. do 1984. bio je u vezi s partnerom Gregoryjem Connellom, modelom iz Teksasa . Zanimljivo je kako je otac Lize Minelli, poznati redatelj Vincente Minnelli, bio gay, a kako bi održao svoj ugled nekoliko puta je izmjenjivao bračne zavjete sa ženama. Dok je u New Yorku bio otvoren oko svoje orijentacije, u Hollywoodu je bio u ormaru.

Foto: FIBA/Screenshot

Iako je kroz život imao veze s muškarcima, Anthony Perkins koji je utjelovio Normana Batesa u bezvremenskom trileru 'Psycho' oženio je glumicu Berry Berenson u 70-ima i imali su dvoje djece. Bili su zajedno do kraja njegove smrti, a Berenson je umrla za vrijeme napada 11. rujna 2001. godine.

Foto: FIBA/Screenshot

Moćna glazbena ikona Elton John prije 35 godina bio je oženjen za Renate Blauel, njemačkom inženjerkom za zvuk. Bili su četiri godine u braku, a kratko poslije rastave pjevač je za Rolling Stones izjavio da se osjeća 'ugodno kao gej'. Od 2005. u braku je s Davidom Furnishem s kojim je u vezi od 1993. godine.

Najpoznatija dadilja Fran Drescher bila u braku s kreatorom serije Peterom Marcom Jacobsonom. U braku su bili od 1978. do 1999. godine, a tek tada je javno obznanio svoju seksualnu orijentaciju. Zajedno su čak snimli 'sitcom' o vlastitoj sretnoj rastavi koju su nazvali 'Happily Divorced'.

Foto: Press Association/PIXSELL

Američki lovac na talente Bryan Lourd oženio je glumicu Carrie Fisher, poznatu po ulozu Princeze Leie u 'Ratovima zvijezda'. Bili su tri godine u braku, od 1991. do 1994. u kojem su dobiil kćer Billie 1992. godine, a tri godine poslije razvoda priznao je da voli muškarce.

Pogledajte koji zvjezdani brakovi nisu dugo potrajali.

Komentara 37

ZE
zecco
23:42 25.05.2019.

Elton John, Ricky Martin i Fredy Mercury nisu holivudske zvijezde. Glumac Alan Cumming je glumac sporednih uloga i široj publici nije toliko poznat. Niste spomenuli 2 nekadašnje stvarno velike zvijezde: Rock Hudson i Richard Chamberlain. Rock Hudson je bio holivudski ljepotan 50-ih i 60-ih godina, poznat iz filmova sa nedavno preminulom Doris Day. Za Hudsonom su tada uzdisale sve žene, ali tada nitko nije znao da je gej. Jer 50-ih i 60-ih godina, da se to saznalo, njegova karijera bila bi odmah gotova. Tek 1986. se saznalo da je Hudson gej, kada je objavio da ima AIDS i malo nakon toga je umro, imao je negdje oko 60 godina. Chamberlain je bio tv zvijezda, poznat iz serija "Ptice umiru pjevajući" i "Šogun". On se autao da je gej, tek kasnih 90-ih godina, kada je imao preko 60 godina i kada je karijera već bila pomalo na zalasku. Ali i dan danas nije puno drugačije nego 50-ih i 60-ih godina na filmu: da neka velika holivudska zvijezda koja igra uloge heroja, koji u filmu naravno uvijek imaju zgodnu djevojku ili suprugu, iziđe u javnost da je gej, karijera bi bila gotova. Naprimjer, netko kao Brad Pitt ili Ryan Reynolds. Jer većina ljudi filmske publike ne želi na filmu gledati nekog junaka, koji na filmu glumi heroja i zavodnika, a u stvranom životu je gej. Ma koliko se mediji trudili udarati u propagandu, to je tako, nikada neće bit velike zvijezde, koja na filmu glumi junaka i zavodnika, a da svi znaju da je u stvarnosti gej. Jer, većina gledatelja nebi ga prihvatili.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:05 25.05.2019.

Ni Mercury ni John nemaju veze s Hollywood-om.

Avatar Ada
Ada
01:36 26.05.2019.

Meni je zanimljivo ovo: ako su gay od rođenja, zašto varaju i zavlače svoje ženske partnerice? Zašto ulaze u veze sa ženama, ako ih one ne privlače? Za mene je to zločesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije