Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30 godina staža

Karmela Vukov Colić otkrila zašto odlazi s HRT-a

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
28.11.2018.
u 16:42

Godinama je Karmela ustajala u četiri ujutro i radila i više od deset sati dnevno, a onda joj je organizam rekao - dosta.

Karmela Vukov Colić odlučila je otkriti razloge zbog koji se nakon 30 godina oprašta od HRT-a.

Jedna od gledateljima omiljenih voditeljica s 1. prosincem odlazi s jave televizije, a za Gloriju je otkrila zbog čega se odlučila na ovaj potez i čemu će se posvetiti nakon odlaska s televizije. 

- Osnovni razlog moje molbe za prekid radnog odnosa zdravstvene je prirode. Godinama sam gurala, ustajala u četiri ujutro, radila jutrima, večerima, subotama, nedjeljama, bila na terenima, snimanjima,  ponekad i više od deset sati dnevno, i sve je to super - jer radila sam posao koji volim. No, u jednom trenutku organizam kaže – dosta - rekla je Karmela.

Posla joj neće nedostajati i sada će se više posvetiti svom blogu i YouTube kanalu. 

Pogledajte gdje su i što sada rade nekad poznate tv voditeljice i urednice

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar Django
Django
17:18 28.11.2018.

Karmela se za svoj kruh morala dizati svako jutro u četiri, a kojekakve Munižabe i Pešićke se za istu plaću moraju jednom tjedno javiti sa Trga Svetog Marka. Baš me zanima koja je kvalitativna razlika odredila takav status na HRT-u.

FR
Frapin
17:29 28.11.2018.

Bravo Karmel bježi i ne okreći se za sobom.Ti od koji si se oprostila zaboravit će te kao da nisi ni postojala. Mi gledaoci ti zahvaljujemo za sve godine koje si uz osmjeh olakšala našu svako dnevnicu. Hvala ti odd sveg srca tvoj vjerni gledaoc!!!!

BA
Barba1980
17:19 28.11.2018.

Karmela je extra novinarka koja je uvijek bila dobro raspoložena ali očito i na HRTu ima neradnika koji rade 1 sat tjedno(Aco Stanković) i oni koji rade po cijele dane a manje su cijenjeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije