Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prestiž

Ovako je nastajala figura Adele u Madame Tussaudsu

Edward i Joan Downes
Foto: arhivska fotografija
1/2
06.07.2013.
u 15:59

Kreatori njene voštane figure "odjenuli" su je u crnu haljinu u kojoj se pojavila 2012. na dodjeli nagrada Grammy

Jedna od najslavnijih pjevačica današnjice - Adele -  dobila je "svoje" mjesto u prestižnom muzeju voštanih figura Madame Tussauds u Londonu i Amsterdamu, a nalazi se "u društvu" Kylie Minogue i  Toma Jonesa, objavljeno je na stranicama muzeja.

Iznenađena pjevačica uzbuđeno je izjavila: - Figura je nevjerojatna. Čak mi je i brada identična.

Nakon što je osvojila šest Grammyja prošle godine, Adele je nastupom na dodjeli nagrada očito ostavila jak dojam na umjetnike koji su upravo po tadašnjem njenom outfitu te večeri izradili voštanu skulpturu.

Njena figura je među najtraženijima ovdje u našem muzeju u Londonu. Nakon velikog uspjeha singla Skyfall, postala je još traženija. Veoma smo uzbuđeni što je imamo u svom muzeju, rekla je PR- ovka muzeja Nicole Fenner.

>>Stilistica otkrila: Adele ima više samopouzdanja od većine ljudi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije