Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši bračni par

Ovako je Jennifer reagirala kad su joj rekli da je Brad gledao njezin govor

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.01.2020.
u 21:30

Novinarka joj je čestitala na nagradi i spomenula je kako je lijepo dijeliti sreću zbog osvojene nagrade s drugim kolegama i novinarka je spomenula kako je Brad gledao njezin govor, a Aniston je odgovorila: Oh, slatko.

Svi koji su nakon razvoda Angeline Jolie i Brada Pitta navijali da se glumac pomiri s bivšom suprugom Jennifer Aniston, u nedjelju navečer su bili presretni kada su vidjeli fotografije na kojima Jenn i Brad ugodno razgovaraju i grle se nakon dodjele SAG nagrada.

Na društvenim mrežama svi su ubrzo počeli objavljivati video u kojem Pitt hipnotizirano s osmijehom gleda govor bivše supruge nakon što je primila nagradu. Sve je raznježilo kada je uzviknuo wow gledajući Jennifer u bijeloj satenskoj haljini kako se penje na pozornicu. Nakon dodjele nagrada novinari su odmah zaskočili Jennifer pitanjima o Bradu.

Novinarka joj je čestitala na nagradi i spomenula je kako je lijepo dijeliti sreću zbog osvojene nagrade s drugim kolegama i novinarka je spomenula kako je Brad gledao njezin govor, a Aniston je odgovorila: Oh, slatko.  Nastavila je govoriti o nagradi  i o tome kako je lijepo kada se može družiti s kolegama i navijati za njih. 

 

 

- Lijepo je srediti se i izaći, podržati svoje prijatelje i njihov rad kako bismo inspirirali jedni druge da nastavimo raditi. Sutra se vraćamo na posao

Ključne riječi

Komentara 1

IH
iron.hide.54966
07:49 22.01.2020.

Samo da se ima o čemu lajati i pisati...dno dna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije