Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

"Ovaj put moram obuzdati emocije i ne smijem plakati"

supertalent
Nova TV
29.10.2010.
u 22:15

– Presretna sam i već vježbam nastup. U live emisiji također ću izvesti pjesmu Michaela Jacksona “The Way You Make Me Feel”. Ako me žiri pusti i dalje, promijenit ću repertoar – sve je već osmislila Angelica. O

Za simpatičnu 16-godišnjakinju Angelicu Zacchignu današnji dan bio je jedan od najsretnijih u životu. Naime, studentica turizma iz Trsta jedna je od 50 finalistica emisije Supertalent. Iako u sinoćnjoj emisiji žiri nije iščitao sve supertalente koji nastavljaju borbu za 200 tisuća kuna, nego ćemo ih vidjeti uživo u polufinalu, jasno je bilo da je ova Talijanka podrijetlom iz Hrvatske imitacijom Michaela Jacksona i suzama ipak uspjela "izvući" prolazak dalje.

– Presretna sam i već vježbam nastup. U live emisiji također ću izvesti pjesmu Michaela Jacksona “The Way You Make Me Feel”. Ako me žiri pusti i dalje, promijenit ću repertoar – sve je već osmislila Angelica. Otkriva da su je rodbina i prijatelji pohvalili za nastup na audiciji, ali svjesna je da joj se suze na pozornici ne smiju ponoviti.

– Znam da moram biti ozbiljnija, ne smijem dopustiti emocijama da me ponesu, ali na audiciji je trema bila prevelika i nisam si mogla pomoći – iskrena je. Angelica priznaje da joj je najveća želja postati pjevačica, ali svjesna je i važnosti škole.

– Obrazovanje mora biti na prvome mjestu – kaže Angelica koja se prijavila na show u Hrvatskoj jer ju uz našu zemlju ipak više toga veže nego za rodnu Italiju.

Ključne riječi

Komentara 1

QW
qwas33333
12:42 31.10.2010.

hu ar ju kru te hebo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije